Χρειάζεστε Internet για Apple Music; (Εξήγηση)

Εν ολίγοις: Μπορείτε να ακούσετε το Apple Music εκτός σύνδεσης (χωρίς διαδίκτυο) αφού το κατεβάσετε στη συσκευή σας. Σημείωση: Δεν μπορείτε να προσθέσετε και να κατεβάσετε μουσική στο πρόγραμμα Apple Music Voice.

Είτε προσπαθείτε να αποθηκεύσετε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας είτε επισκέπτεστε ένα μέρος με περιορισμένη σύνδεση στο διαδίκτυο, είναι πάντα βολικό να ακούτε τραγούδια εκτός σύνδεσης. Αλλά μπορείτε πραγματικά να ακούσετε το Apple Music εκτός σύνδεσης;

Μπορείτε να ακούσετε Apple Music εκτός σύνδεσης;

Το Apple Music λειτουργεί ακόμα και όταν δεν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο ή Wi-Fi, αρκεί να έχετε προσθέσει τραγούδια ή/και βίντεο από το Apple Music και να τα κατεβάσετε στη συσκευή σας. 

Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να ακούτε το Apple Music εκτός σύνδεσης εάν είστε συνδρομητής στο πρόγραμμα Apple Music Voice , το οποίο είναι το φθηνότερο διαθέσιμο πρόγραμμα (4,99 $/μήνα).

Εάν είστε συνδρομητής είτε στο Student (5,99 $/μήνα), στο Individual (10,99 $/μήνα) είτε στο Family (16,99 $), μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη σας από οποιαδήποτε συσκευή και να ακούσετε online ή offline.

Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να διατηρήσετε τη συνδρομή σας στο Apple Music εάν θέλετε να συνεχίσετε να ακούτε εκτός σύνδεσης. Τα ληφθέντα κομμάτια θα είναι προσβάσιμα μόνο εφόσον είστε ακόμα εγγεγραμμένοι.

Πώς να ακούσετε το Apple Music εκτός σύνδεσης

Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ενεργή συνδρομή εκτός από το πρόγραμμα Voice. Ακολουθούν τα βήματα για το πώς να ακούτε το Apple Music εκτός σύνδεσης, είτε χρησιμοποιείτε iPhone, iPad, Android, Mac ή υπολογιστή.

1. Προσθήκη μουσικής στο iPhone, το iPad ή το Android σας

Για να μπορέσετε να κατεβάσετε μουσική στη συσκευή σας, θα πρέπει να την προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Music, επιλέξτε ένα τραγούδι, άλμπουμ ή λίστα αναπαραγωγής και, στη συνέχεια, πατήστε Προσθήκη στη βιβλιοθήκη.

See also  Είναι το Apple Music Shuffle πραγματικά τυχαίο; (Εξήγηση)

Αφού προσθέσετε μουσική στη βιβλιοθήκη σας, μπορείτε να την κατεβάσετε στη συσκευή σας για να την ακούσετε εκτός σύνδεσης.

Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Music. Προσθέστε ένα τραγούδι, άλμπουμ ή playlist στη βιβλιοθήκη σας. Αγγίξτε παρατεταμένα το τραγούδι, το άλμπουμ ή τη λίστα αναπαραγωγής που προσθέσατε από το Apple Music και, στη συνέχεια, πατήστε Λήψη.

2. Προσθήκη μουσικής σε Mac ή υπολογιστή

Εάν προσθέτετε μουσική Mac ή PC, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Music ή το iTunes.

Βρείτε μουσική που θέλετε να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας. Για να προσθέσετε ένα τραγούδι, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη. Για να προσθέσετε ένα άλμπουμ, μια λίστα αναπαραγωγής ή ένα μουσικό βίντεο, κάντε κλικ στο +Προσθήκη.

Αφού προσθέσετε μουσική στη βιβλιοθήκη σας, μπορείτε να την κατεβάσετε στη συσκευή σας για να την ακούσετε εκτός σύνδεσης.

Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Music ή το iTunes. Προσθέστε ένα τραγούδι, άλμπουμ ή playlist στη βιβλιοθήκη σας. Τέλος, στο Mac ή τον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη δίπλα σε ένα τραγούδι ή άλμπουμ.

Πόσο διαρκεί η Apple Music χωρίς το διαδίκτυο;

Τα τραγούδια εκτός σύνδεσης της Apple Music μπορούν να αναπαραχθούν για τουλάχιστον 30 ημέρες χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Ωστόσο, εάν πρόκειται να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ή εάν λήξει η δωρεάν δοκιμή σας, τυχόν μουσική που κατεβάσατε μέσω της Apple Music θα αφαιρεθεί από τη βιβλιοθήκη και τη συσκευή σας.

Αφού ακυρώσετε το Apple Music, θα συνεχίσετε να βλέπετε στη βιβλιοθήκη σας τα τραγούδια που έχετε αποθηκεύσει ενώ ήσασταν εγγεγραμμένοι, ωστόσο, θα είναι γκριζαρισμένα και δεν θα αναπαράγονται πλέον.

Τα τραγούδια θα παραμείνουν στη βιβλιοθήκη σας για 30 ημέρες, επομένως δεν θα χρειαστεί να τα αποθηκεύσετε ξανά εάν αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε ξανά το Apple Music. Μετά από 30 ημέρες τα τραγούδια θα αφαιρεθούν από τη βιβλιοθήκη σας.

See also  Δεν λειτουργεί το Apple Music Replay; (Εδώ είναι η λύση)

Ορισμένοι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι λειτούργησε ακόμη και μετά από 2,5 μήνες εκτός σύνδεσης. Μπορεί να είναι αλήθεια, παρόλο που ιδανικά μια μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία θα πρέπει να ελέγχει την κατάστασή της κάθε 30 ημέρες.

Πιστεύω επίσης ότι το Apple Music εκτός σύνδεσης εξαρτάται από την περιοχή, όχι μόνο σε ποιο App Store είναι εγγεγραμμένο ένα άτομο, αλλά και πού βρίσκεται το άτομο, γεωγραφικά. 

Επομένως, εάν η συνδρομή σας στο Apple Music βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και επισκέπτεστε την Ταϊλάνδη, για παράδειγμα, ενδέχεται να μην μπορείτε να ακούσετε τη μουσική της Apple εκτός σύνδεσης χωρίς το διαδίκτυο.

Η Apple δεν αποκαλύπτει πώς λειτουργούν τα πράγματα, επομένως θα πρέπει να το καταλάβετε μόνοι σας. Προτείνω να ενεργοποιείτε το Wi-Fi για λίγο κάθε τόσο και μετά να το απενεργοποιείτε για να συνεχίσετε την ακρόαση εκτός σύνδεσης.

Αυτό είναι που κάνω. Ξέρω ότι δεν είναι τέλειο, αλλά αρκετά καλό. Μπορώ να ακούω Apple Music εκτός σύνδεσης οπουδήποτε στον κόσμο. Παρεμπιπτόντως, η Apple προσφέρει 12μηνη συνδρομή Μουσικής με έκπτωση.

Πόσα τραγούδια μπορείτε να έχετε κατεβάσει στο Apple Music;

Μπορείτε να κατεβάσετε έως και 100.000 τραγούδια στη μουσική σας βιβλιοθήκη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη σας από οποιαδήποτε συσκευή και να ακούσετε online ή εκτός σύνδεσης, αρκεί να έχετε ενεργή συνδρομή Apple Music.

Τα τραγούδια που αγοράζετε από το iTunes Store δεν υπολογίζονται σε αυτό το όριο.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι δεν θα μπορείτε να κατεβάσετε τραγούδια εάν είστε συνδρομητής στο πρόγραμμα Apple Music Voice, το οποίο είναι το πιο προσιτό πρόγραμμα από τα τέσσερα.

Scroll to Top