Το Spotify PayPal δεν λειτουργεί; Εδώ είναι η Λύση

Εν ολίγοις: Βεβαιωθείτε ότι η χώρα του Spotify και του PayPal είναι η ίδια. Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας στο PayPal είναι επαληθευμένος. Εάν και τα δύο δεν λειτουργούν, προσθέστε κάποια χρήματα στον λογαριασμό σας στο PayPal.

Η πληρωμή για μια συνδρομή στο Spotify Premium είναι βολική με το PayPal. Δυστυχώς, μερικές φορές δεν λειτουργεί και η πληρωμή δεν θα πραγματοποιηθεί. Εδώ είναι 4 πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Πίνακας περιεχομένων

1. Βεβαιωθείτε ότι η χώρα Spotify και PayPal είναι η ίδια

Βεβαιωθείτε ότι η χώρα που είναι εγγεγραμμένη στον λογαριασμό σας στο PayPal ταιριάζει με τη χώρα που έχει οριστεί στον λογαριασμό σας στο Spotify. Εάν και τα δύο δεν ταιριάζουν, τότε η πληρωμή σας με PayPal δεν θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με το PayPal , δεν μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση στον λογαριασμό σας στο PayPal σε μια χώρα διαφορετική από τη χώρα που χρησιμοποιήσατε όταν ανοίξατε τον λογαριασμό σας.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι νόμοι που ισχύουν για τους λογαριασμούς PayPal διαφέρουν ανά χώρα και περιοχή.

Εάν μετακομίσατε πρόσφατα σε μια νέα χώρα και θέλετε να αλλάξετε τις πληροφορίες στον λογαριασμό σας στο PayPal, θα πρέπει να κλείσετε τον υπάρχοντα λογαριασμό σας και να ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ανοίξετε έναν άλλο λογαριασμό PayPal. Εφόσον μόνο ένας είναι επαγγελματικός λογαριασμός, μπορείτε να έχετε 2 λογαριασμούς PayPal (αν διατηρείτε κατοικίες σε δύο χώρες).

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε το Spotify με PayPal, νομίζω ότι είναι καλύτερο να αλλάξετε τα στοιχεία PayPal σας, επειδή μπορείτε να αλλάξετε τη χώρα του λογαριασμού σας στο Spotify μόνο με βάση τον τόπο διαμονής σας .

See also  Γιατί το Spotify ακούγεται άσχημα στο αυτοκίνητό μου; (Λύθηκε)

2. Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας στο PayPal είναι επαληθευμένος

Ελέγξτε τον λογαριασμό σας στο PayPal. Είναι επαληθευμένο; Εάν όχι, τότε δεν θα μπορείτε να πληρώσετε για το Spotify με PayPal. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές στο Spotify με το PayPal μόνο εάν ο λογαριασμός σας έχει επαληθευτεί.

Όταν εγγραφείτε στο PayPal, θα ζητήσουν μόνο βασικές πληροφορίες για εσάς, αλλά καθώς χρησιμοποιείτε την υπηρεσία τους, είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να γνωρίζουν περισσότερα για εσάς (βεβαιωθείτε ότι δεν είστε απατεώνας).

Σύμφωνα με το PayPal , μπορείτε να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας με:

  1. Προσθήκη και επιβεβαίωση τραπεζικού λογαριασμού.
  2. Υποβολή αίτησης και έγκριση για ένα προϊόν PayPal Credit.

Αφού επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, έχετε αποδείξει ότι είστε κάτοχος των οικονομικών στοιχείων που προστέθηκαν στον λογαριασμό σας. Τώρα μπορείτε να πληρώσετε για το Spotify Premium χρησιμοποιώντας το PayPal.

3. Η πληρωμή σας απορρίφθηκε από το PayPal

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η πληρωμή σας έχει απορριφθεί από το PayPal.

Η πληρωμή μπορεί να απορριφθεί για διάφορους λόγους . Στις περισσότερες περιπτώσεις, το PayPal έχει εντοπίσει ύποπτη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας. Εάν η πληρωμή σας απορρίφθηκε, ίσως χρειαστεί να:

  1. Επιβεβαιώστε τη διεύθυνση email που αναφέρεται στο PayPal.
  2. Ενημερώστε την ημερομηνία λήξης που σχετίζεται με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.
  3. Ενημερώστε τη διεύθυνση χρέωσης που σχετίζεται με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα.
  4. Επιβεβαιώστε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα (ώστε το PayPal να γνωρίζει ότι είστε ο κάτοχος).
  5. Επιβεβαιώστε τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
  6. Πραγματοποιήστε έλεγχο ασφαλείας για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας.
  7. Επιλύστε έναν περιορισμό που έχει τεθεί στον λογαριασμό σας.

Το PayPal κάνει όλα τα παραπάνω για να βεβαιωθεί ότι είστε εσείς, χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό PayPal. Θα ρωτήσουν επίσης εάν βλέπουν νέα ή ασυνήθιστη δραστηριότητα, όπως σύνδεση από μια νέα συσκευή ή μια διαφορετική τοποθεσία.

See also  Το Spotify Pay by Mobile δεν λειτουργεί; (Λύθηκε)

Το PayPal συχνά πραγματοποιεί επαλήθευση για να εξασφαλίσει μια ασφαλή και ασφαλή υπηρεσία πληρωμών. Ασχολούνται τελικά με πολλά λεφτά ανθρώπων και το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι οι δόλιες συναλλαγές.

4. Προσθέστε κάποια χρήματα στον λογαριασμό σας στο PayPal

Εάν χρησιμοποιείτε το PayPal για να πληρώσετε για το Spotify Premium για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ξαφνικά η πληρωμή δεν ολοκληρώθηκε, έχω μια γρήγορη και εύκολη λύση μόνο για εσάς:

Προσθέστε κάποια χρήματα στον λογαριασμό σας στο PayPal. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει αρκετά χρήματα για να πληρώσετε για τη συνδρομή σας στο Spotify Premium και το Spotify θα αποδεχτεί την πληρωμή από το PayPal.

Δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να προσθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας στο PayPal. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε χρεωστική κάρτα Visa ή Mastercard είτε επιβεβαιωμένο τραπεζικό λογαριασμό.

Για να προσθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας στο PayPal, μεταβείτε στο Πορτοφόλι σας. Κάντε κλικ στην επιλογή Μεταφορά χρημάτων. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον προτιμώμενο τρόπο προσθήκης χρημάτων και εισαγάγετε το ποσό.

Επιλέξτε είτε “Σε δευτερόλεπτα με χρέωση” ή “έως 5 ημέρες με την τράπεζά σας”.

Μια φίλη μου χρησιμοποιούσε το PayPal ως τρόπο πληρωμής για όσο διάστημα είχε το Spotify Premium. Δεν είχε ποτέ προβλήματα και όλες οι πληρωμές της λειτουργούσαν πάντα.

Ξαφνικά, η πληρωμή δεν ολοκληρώθηκε, παρόλο που η χρεωστική της κάρτα εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό της στο PayPal. Το Spotify της ζήτησε να συνδέσει τον λογαριασμό της στο PayPal με μια πιστωτική κάρτα.

Εφόσον δεν είναι κάτοχος, δεν υπάρχει επιλογή σύνδεσης πιστωτικής κάρτας με τον λογαριασμό. Μου είπε ότι πρόσθεσε χρήματα στον λογαριασμό της και ήταν σε θέση να πληρώσει για το Spotify Premium.

See also  Είναι το Spotify ασφαλές για παιδιά και παιδιά; (Εξήγηση)

Ελπίζω ότι αυτό σας βοηθά.

Scroll to Top