Το Spotify δεν λειτουργεί στο Xbox; (Εδώ είναι η λύση)

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Spotify στο Xbox Series X, Xbox Series S ή Xbox One για να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική και podcast στην κονσόλα σας;

Με την Cortana, μπορείτε ακόμη και να ελέγχετε τις μελωδίες με φωνή .

Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να παίξετε Spotify στο Xbox σας και θα συνεχίσει να παίζει όταν πηγαίνετε στο παιχνίδι σας. Εάν το επιτρέπει το παιχνίδι, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη μουσική στο παιχνίδι για την καλύτερη εμπειρία Spotify.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν ότι το Spotify δεν λειτουργεί και κολλάει στο Xbox τους. Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που με βοήθησαν να λύσω το πρόβλημα και σας προτείνω να τα δοκιμάσετε κι εσείς.

Βεβαιωθείτε ότι τόσο το Spotify όσο και το Xbox δεν είναι απενεργοποιημένα

Αρχικά, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι το Spotify δεν είναι απενεργοποιημένο. Χρησιμοποιήστε το Google, το Twitter και άλλες αναζητήσεις για να δείτε εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα άλλοι ή αν το Spotify έχει εκδώσει μια επίσημη δήλωση.

Μπορείτε επίσης απλώς να ελέγξετε τον λογαριασμό Twitter Status Spotify . Εάν το Spotify αντιμετωπίζει προβλήματα, θα πρέπει απλώς να περιμένετε (συχνά μερικές ώρες ή περισσότερο από μία ημέρα) για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε ξανά την εφαρμογή.

Δεύτερον, θα θελήσετε να αποδείξετε ότι το Xbox δεν είναι εκτός λειτουργίας. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να επισκεφτείτε αυτόν τον επίσημο ιστότοπο του Xbox , ο οποίος παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση των δυνατοτήτων και της λειτουργικότητας του Xbox.

Εάν ορισμένες υπηρεσίες ήταν «περιορισμένες», σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε. Μόλις ο ιστότοπος κατάστασης του Xbox αναφέρει ότι όλα είναι πλήρως λειτουργικά, το Spotify θα πρέπει να λειτουργεί με το Xbox χωρίς πρόβλημα.

See also  Γιατί το Spotify αφαιρεί τραγούδια από τη λίστα αναπαραγωγής μου; (ΛΥΘΗΚΕ)

Κατεβάστε και εκκινήστε το Spotify από το Home Xbox

Χρησιμοποιείτε το Home Xbox σας; Εάν όχι, και έχετε πρόσβαση στο Home Xbox, δοκιμάστε να κάνετε λήψη και εκκίνηση της εφαρμογής Spotify σε αυτήν την κονσόλα και δείτε τι συμβαίνει.

Δεν θα σας συμβούλευα να αλλάξετε την ονομασία του Home Xbox, αν δεν το θέλετε πραγματικά, δεδομένου ότι έχετε περιοριστεί σε πόσες φορές μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε συμπληρώσει το όριο της συσκευής

Τώρα θα ήταν καλή στιγμή να αναζητήσετε όρια συσκευών εδώ . 

Εάν έχετε συμπληρώσει το 10, δοκιμάστε να αφαιρέσετε συσκευές από την ενότητα “Εφαρμογές και παιχνίδια” που δεν χρειάζεστε ή δεν θέλετε πλέον, και ελπίζουμε ότι αυτό θα διορθώσει το μήνυμα σφάλματος της κονσόλας.

Ακόμα κι αν δεν έχετε συμπληρώσει το όριο των 10 συσκευών, δοκιμάστε να καταργήσετε μια εφαρμογή και, στη συνέχεια, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε το Spotify στο Xbox σας. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουν να συνεργαστούν καλά μεταξύ τους.

Ενεργοποιήστε το Xbox σας και συνδεθείτε ξανά

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το power cycling του Xbox σας.

Για να το κάνετε αυτό, απλώς απεγκαταστήστε την εφαρμογή, πατήστε το κουμπί λειτουργίας για 10 δευτερόλεπτα, αποσυνδέστε την από τον τοίχο, περιμένετε μερικά λεπτά, επανασυνδέστε την, ενεργοποιήστε την ξανά, επανεγκαταστήστε την εφαρμογή και δείτε τι θα συμβεί.

Εάν ο κύκλος τροφοδοσίας δεν λειτουργεί, το επόμενο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να αφαιρέσετε τον λογαριασμό σας από την κονσόλα και στη συνέχεια να συνδεθείτε ξανά, να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή και να δείτε εάν η εφαρμογή θα ξεκινήσει/εκτελείται.

See also  Γιατί είναι τόσο κακές οι προτάσεις μου στο Spotify;

Δείτε πώς:

  1. Πατήστε το κουμπί Xbox για να ανοίξετε τον πίνακα εργαλείων.
  2. Επιλέξτε Σύστημα > Ρυθμίσεις > Σύστημα > Πληροφορίες κονσόλας.
  3. Επιλέξτε Επαναφορά κονσόλας > Επαναφορά και διατήρηση των παιχνιδιών και των εφαρμογών μου.
  4. Όταν σας ζητηθεί να πραγματοποιήσετε ρυθμίσεις από ένα παλιό Xbox, επιλέξτε Όχι, ευχαριστώ.

Θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά στους λογαριασμούς σας και όταν συνδέεστε με τον λογαριασμό σας, φροντίστε να τον ενεργοποιήσετε και ως οικιακή κονσόλα, αυτό είναι περίπου.

Εάν μοιράζεστε λογαριασμούς με κάποιον, θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία τοποθέτησης του λογαριασμού ως κύριου ξανά. Η Microsoft επιτρέπει μόνο 5 ευκαιρίες για να ορίσετε έναν κύριο λογαριασμό.

Ελεγχος για ενημερώσεις

Βεβαιωθείτε ότι τόσο το Xbox όσο και η εφαρμογή Spotify είναι ενημερωμένα. Αυτό μπορεί συχνά να επιλύσει ζητήματα απόδοσης και σφάλματα. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά συχνά μια ενημέρωση είναι αυτό που χρειάζεστε.

Βεβαιωθείτε επίσης ότι χρησιμοποιείτε το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό στην κονσόλα Xbox, καθώς και την πιο πρόσφατη έκδοση της διαθέσιμης εφαρμογής Spotify (στην κονσόλα Xbox).

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Εκκαθαρίστε την κρυφή μνήμη της εφαρμογής Spotify στο Xbox σας μεταβαίνοντας στην επιλογή «Τα παιχνίδια και οι εφαρμογές μου» > «Εφαρμογές» > «Spotify» > «Περισσότερες επιλογές» > «Διαγραφή τοπικών αποθηκευμένων δεδομένων».

Αυτό μερικές φορές μπορεί να βελτιώσει την απόδοση.

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο

Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι σταθερή και αρκετά γρήγορη για ροή μουσικής. Μπορείτε να εκτελέσετε μια δοκιμή ταχύτητας για να ελέγξετε την ταχύτητα και την καθυστέρηση στο διαδίκτυο.

Είναι πιθανό μια αργή σύνδεση στο διαδίκτυο να προκαλέσει τραυλισμό στα παιχνίδια σας που παίζετε στην κονσόλα Xbox, καθώς και προβλήματα αναπαραγωγής στην εφαρμογή Spotify. 

See also  Τι συμβαίνει όταν εκκαθαρίζετε την προσωρινή μνήμη στο Spotify;

Δοκιμάστε μια ενσύρματη σύνδεση

Εάν αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιείτε ασύρματη σύνδεση, δοκιμάστε να μεταβείτε σε ενσύρματη σύνδεση για να δείτε εάν αυτό βελτιώνει την απόδοση. Αυτό μπορεί να μειώσει την καθυστέρηση και να βελτιώσει τη σταθερότητα.

Ελέγξτε για συμφόρηση δικτύου

Εάν αντιμετωπίζετε τραυλισμό κατά τις ώρες αιχμής χρήσης, είναι πιθανό το δίκτυό σας να έχει συμφορηθεί. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το Spotify σε ώρες εκτός αιχμής για να δείτε εάν αυτό βελτιώνει την απόδοση.

Χρησιμοποιήστε την έκδοση γρήγορου μενού

Για να είμαι ειλικρινής, το Spotify δεν λειτουργεί τόσο καλά με το Xbox.

Είμαι έκπληκτος που βλέπω τους ανθρώπους να λένε ότι τους τρέχει μια χαρά, λαμβάνοντας υπόψη ότι πρέπει να επανεκκινήσω την εφαρμογή τουλάχιστον 5 φορές για να ακούσω ένα τραγούδι, επειδή ολόκληρη η εφαρμογή απλώς παγώνει και παρουσιάζει σφάλματα εκτός ελέγχου.

Σίγουρα κάνει ορισμένα παιχνίδια οριακά άχρηστα.

Δεν λέω ότι είναι απολύτως σκουπίδια. Ωστόσο, αναμένετε ότι το Spotify αλλάζει συνεχώς το μέγεθος του, παγώνει και κολλάει στην κονσόλα Xbox. Και οι δύο εταιρείες πρέπει να επιδιορθώσουν τα προϊόντα τους.

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το Spotify στο Xbox είναι χρησιμοποιώντας την έκδοση γρήγορου μενού. Ένα από τα καλύτερα μέρη ήταν να μπορείτε να παραλείψετε τραγούδια χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή και να δείτε ποια τραγούδια ακούγονται.

Scroll to Top