Το Hulu Live TV δεν λειτουργεί ή δεν εμφανίζεται; (Κάνε αυτά)

Το Hulu Live TV σάς δίνει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο κατ’ απαίτηση του Hulu, καθώς και σε δεκάδες ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια. Ωστόσο, κάποιοι παρατήρησαν ότι η Hulu Live TV δεν λειτουργούσε όπως αναμενόταν.

Εάν το Hulu Live TV δεν εμφανίζεται ή δεν λειτουργεί σωστά, δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε γρήγορα.

Η διεπαφή εφαρμογής Hulu εμφανίζεται σε οθόνη κινητής συσκευής.

Διαχειριστείτε το οικιακό σας δίκτυο

Εάν το Hulu Live TV δεν εμφανίζεται, αλλά η συνδρομή σας είναι ενεργή, διαχειριστείτε το Οικιακό σας δίκτυο . Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο Hulu Live TV .

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα «Απόρρητο και Ρυθμίσεις», κάντε κλικ στο «Ορισμός ή Αλλαγή αρχικής σελίδας» και ακολουθήστε τις υποδείξεις που εμφανίζονται στην οθόνη.

Αυτό καθορίζει την τοποθεσία του σπιτιού σας, οπότε κάντε το στο σπίτι σας.

Στη συνέχεια, κλείστε το Hulu από την τηλεόρασή σας και συνδεθείτε ξανά. Τα ζωντανά κανάλια Hulu θα πρέπει να εμφανίζονται τώρα. Βεβαιωθείτε ότι το φίλτρο είναι ρυθμισμένο σε ‘όλα’ για να δείτε όλα τα ζωντανά κανάλια.

Καλέστε την υποστήριξη πελατών της Hulu

Εάν το Hulu Live TV δεν εμφανίζει τα σωστά τοπικά κανάλια, καλέστε την υποστήριξη πελατών Hulu για βοήθεια.

Το πρόβλημα είναι με τον ISP, όχι με τη συσκευή ροής. Δώστε στον εκπρόσωπο Hulu τις φυσικές και IP διευθύνσεις σας. Αυτό τους επιτρέπει να παρακάμψουν τη διεύθυνση ISP.

Ελέγξτε το Hulu χρησιμοποιώντας το Downdetector

Μερικές φορές, το Hulu πέφτει και όλα τα κανάλια παγώνουν . Όταν συμβεί αυτό, ένα κανάλι μπορεί να παίξει την τελευταία στιγμή πριν παγώσει ξανά. Επίσης, δεν μπορείτε να κάνετε γρήγορη προώθηση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

See also  Το Hulu εμφανίζει μαύρη οθόνη με ήχο; (Κάνε αυτά τα πράγματα)

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι το Hulu είναι σε λειτουργία. Μπορείτε να επισκεφτείτε το downdetector.com/status/hulu/ για να λάβετε μια επισκόπηση σε πραγματικό χρόνο των προβλημάτων και των διακοπών λειτουργίας.

Εάν το Hulu είναι απενεργοποιημένο, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση. Είναι τόσο απλό. Είναι τρομερό, αλλά το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε να δουλέψει ξανά ο Hulu.

Μεταβείτε σε διαφορετικό δίκτυο Wi-Fi και, στη συνέχεια, επιστρέψτε

Εάν το Hulu λειτουργεί αλλά δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο Fire TV Stick, δοκιμάστε να μεταβείτε σε διαφορετικό δίκτυο Wi-Fi και, στη συνέχεια, επιστρέψτε. Αυτό θα πρέπει να το διορθώσει.

Οι περισσότεροι χρήστες Hulu Live TV βλέπουν τον κωδικό σφάλματος: P-TS207. Αυτός ο κωδικός σημαίνει ότι υπάρχει σφάλμα αναπαραγωγής, συχνά λόγω προβλημάτων σύνδεσης.

Ανοίξτε το Hulu Live σε άλλη συσκευή για λίγα λεπτά

Εάν η αλλαγή της σύνδεσης στο Διαδίκτυο δεν βοηθά, δοκιμάστε να κάνετε streaming Hulu Live TV σε άλλη συσκευή, όπως τηλέφωνο ή υπολογιστή, πριν επιστρέψετε στην τηλεόρασή σας.

Οι γονείς μου και εγώ συνήθως παρακολουθούμε Hulu Live TV τα Σαββατοκύριακα. Κάποτε, ο μπαμπάς μου ήθελε να παρακολουθήσει ζωντανά ποδόσφαιρο, αλλά το Hulu Live TV δεν λειτουργούσε. Ο Hulu έδειξε για λίγο το τοπικό κανάλι, μετά σκοτείνιασε και επέστρεψε στην αρχική οθόνη. Λάβετε υπόψη ότι παρακολουθούμε Hulu σε μια τηλεόραση Roku.

Έτσι, συνδέθηκα στον λογαριασμό μου Hulu στην κινητή συσκευή μου για να ελέγξω τη συνδρομή μου.

Όλα ήταν καλά, έτσι παρακολούθησα ένα τοπικό κανάλι στο τηλέφωνό μου. Στο τηλέφωνό μου, το Hulu χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα για να φορτώσει, αλλά τελικά λειτούργησε. Μετά από περίπου δέκα λεπτά, άνοιξα το Hulu στην τηλεόραση, έκανα κλικ στο Live και λειτούργησε καλά.

See also  Το επεισόδιο βιογραφικού Hulu δεν λειτουργεί; (Κάνε αυτά τα πράγματα)

Νομίζω ότι ο μπαμπάς μου συχνά αφήνει το Hulu τρέχοντας. Πιστεύω ότι η ζωντανή τηλεόραση κόλλησε στο τελευταίο κανάλι που παρακολούθησε, προκαλώντας το σφάλμα.

Εάν υπάρξει απώλεια σύνδεσης στο Διαδίκτυο, κάτι που είναι σύνηθες, μπορεί να σταματήσει η διαδικασία συγχρονισμού και να προκαλέσει τη μη σωστή φόρτωση του Hulu Live TV.

Έχετε να κάνετε με υπερφόρτωση συστήματος

Αντιμετωπίζω πάντα προβλήματα παρακολουθώντας ζωντανά αθλητικά στο Hulu γύρω στις 10 μ.μ. ανατολική ώρα (ET). Υποθέτω ότι είναι επειδή πολλοί άλλοι συντονίζονται τότε.

Παρά την καλή ταχύτητα του Διαδικτύου, η μετάδοση buffers πολύ.

Επαναλαμβάνει τα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια επιστρέφει στην προσωρινή αποθήκευση σε έναν βρόχο. Το Hulu Live TV συχνά απομονώνεται, αλλά όταν η εκπομπή συνεχιστεί μετά από 10-15 δευτερόλεπτα, συνεχίζεται από εκεί που σταμάτησε.

Πιστεύω ότι το Hulu μεταδίδει περιεχόμενο στέλνοντας βίντεο σε διαδοχικά πακέτα δεδομένων.

Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω διαδικτυακά, αλλά νομίζω ότι είναι μια καλή εικασία. Κατά τη διάρκεια των ωρών αιχμής, μπορεί να δυσκολεύονται να στείλουν δεδομένα γρήγορα, οδηγώντας στον βρόχο επανάληψης. Υποθέτω μόνο, αλλά ξέρω ότι δεν είναι θέμα Roku.

Παρακολούθησα το Hulu στο τηλέφωνο και τον υπολογιστή μου χωρίς προβλήματα.

Αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα buffering με το Hulu Live TV από τότε που άρχισα να παρακολουθώ. Αν και ο Hulu προσπάθησε να το διορθώσει, το πρόβλημα επέστρεψε. Ας ελπίσουμε ότι ο Hulu θα βρει μια μόνιμη λύση.

Scroll to Top