Το Hulu εμφανίζει μαύρη οθόνη με ήχο; (Κάνε αυτά τα πράγματα)

Το Hulu προσφέρει εξαιρετικό περιεχόμενο. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα όπου η οθόνη γίνεται μαύρη ενώ ο ήχος εξακολουθεί να παίζει. Αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα;

Πολλοί ιστότοποι προτείνουν λύσεις όπως εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης, επανεκκίνηση του Fire TV Stick και επανεγκατάσταση της εφαρμογής Hulu. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα.

Ένα μπερδεμένο άτομο που στέκεται μπροστά σε μια μαύρη οθόνη τηλεόρασης.

Βασικό πακέτο: Για όσους χρησιμοποιούν πρόγραμμα περιήγησης ή την εφαρμογή Hulu για υπολογιστές, απενεργοποιήστε την επιτάχυνση υλικού. Το Hulu μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπίσει προβλήματα συμβατότητας με αυτήν τη δυνατότητα. Εάν χρησιμοποιείτε Fire TV Stick, αλλάξτε τη ρύθμιση ήχου από “Best Performance” σε “PCM”.

Ακολουθούν τα βήματα για να διορθώσετε το πρόβλημα της μαύρης οθόνης Hulu για την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας, το πρόγραμμα περιήγησης ή το Fire TV Stick.

Απενεργοποιήστε την επιτάχυνση υλικού εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για υπολογιστές Hulu

Η εφαρμογή για υπολογιστές Hulu χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge. Εάν εμφανίζεται μαύρη οθόνη κατά τη ροή περιεχομένου, απενεργοποιήστε την επιτάχυνση υλικού στον Microsoft Edge.

Ανοίξτε τον Microsoft Edge, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις . Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Σύστημα και απενεργοποιήστε την επιλογή “Χρήση επιτάχυνσης υλικού όταν είναι διαθέσιμη”.

Μετά την αλλαγή της εναλλαγής, ο Microsoft Edge θα σας ζητήσει: “Για να εφαρμοστεί αυτή η αλλαγή ρύθμισης, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας”. Έτσι, κάντε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση κάτω από την εναλλαγή.

Εικόνα από elevenforum.com

Εάν η επιτάχυνση υλικού είναι απενεργοποιημένη και το Hulu εμφανίζει μια μαύρη οθόνη, ακολουθήστε τα εξής βήματα: Ενεργοποιήστε το, επανεκκινήστε το Microsoft Edge και το Hulu και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το ξανά.

See also  Το επεισόδιο βιογραφικού Hulu δεν λειτουργεί; (Κάνε αυτά τα πράγματα)

Η επιτάχυνση υλικού είναι μια δυνατότητα του Microsoft Edge που επιτρέπει στο πρόγραμμα περιήγησης να μετακινεί όλα τα γραφικά και την απόδοση κειμένου από την CPU στη Μονάδα Επεξεργασίας Γραφικών (GPU) όταν είναι διαθέσιμα.

Αυτό απελευθερώνει πόρους στον υπολογιστή σας, ώστε να μπορεί να εκτελεί άλλες εφαρμογές πιο γρήγορα. Εάν δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα, δεν θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση επιτάχυνσης υλικού.

Ωστόσο, εάν το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών έχει προβλήματα συμβατότητας ή ο προσαρμογέας οθόνης δεν διαθέτει τη σωστή υποστήριξη επιτάχυνσης, η απόδοση μπορεί να μειωθεί αντί να βελτιωθεί.

Εάν αντιμετωπίζετε τη μαύρη οθόνη Hulu λόγω αργής απόδοσης ιστοσελίδας ή προβλημάτων βίντεο HTML5, η απενεργοποίηση της επιτάχυνσης υλικού μπορεί να βοηθήσει.

Εάν η οθόνη Hulu παραμένει μαύρη, ρυθμίστε την εναλλαγή δίπλα στη Λειτουργία απόδοσης σε Απενεργοποίηση. Θα βρείτε αυτήν τη ρύθμιση στην ενότητα Optimize Performance .

Απενεργοποιήστε την επιτάχυνση υλικού εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης

Όταν παρακολουθείτε Hulu σε πρόγραμμα περιήγησης, βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις σας είναι σωστές. Ξεκινήστε ελέγχοντας την επιτάχυνση υλικού. Εάν χρησιμοποιείτε το Google Chrome, σκεφτείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία.

Η απενεργοποίηση της επιτάχυνσης υλικού μετατοπίζει το έργο της απόδοσης γραφικών και της αποκωδικοποίησης βίντεο από την κάρτα γραφικών σας στην CPU.

Συνήθως πρέπει να αφήνετε ενεργοποιημένη την επιτάχυνση υλικού. Ωστόσο, για το Hulu, μπορεί να οδηγήσει σε πάγωμα ή συντριβή. Σε τέτοιες περιπτώσεις, σκεφτείτε να το απενεργοποιήσετε.

Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης και απενεργοποιήστε τις εφαρμογές τρίτων

Η εγγραφή οθόνης μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Όταν το Hulu εντοπίσει μια ενεργή εγγραφή οθόνης, μπλοκάρει το βίντεο, εμφανίζοντας μόνο μια μαύρη οθόνη.

See also  Το Hulu Live TV δεν λειτουργεί ή δεν εμφανίζεται; (Κάνε αυτά)

Για μια ομαλή εμπειρία, διαγράψτε την προσωρινή μνήμη, τα cookie και τα τοπικά δεδομένα αποθήκευσης που σχετίζονται με το Hulu και το hulu.com . Μετά από αυτό, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Τέλος, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα από προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων ή VPN. Βεβαιωθείτε ότι το Hulu είναι στη λίστα επιτρεπόμενων και αποσυνδέστε οποιοδήποτε VPN είναι ενεργό στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Αλλάξτε τις ρυθμίσεις ήχου εάν χρησιμοποιείτε Fire TV Stick

Αφού πέρασα πολλές μέρες προσπαθώντας να λύσω το πρόβλημα της μαύρης οθόνης στο Hulu μου (μαύρη οθόνη μόνο με ήχο), βρήκα τελικά την τέλεια λύση.

Το ζήτημα σχετίζεται με τις ρυθμίσεις ήχου στο μενού Fire TV Stick. Αν και ακούγεται περίεργο, καθώς το πρόβλημα φαίνεται να είναι το πάγωμα του βίντεο, είναι το κλειδί.

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις Fire TV Stick. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Home στο τηλεχειριστήριο για πέντε δευτερόλεπτα. Εάν το τηλεχειριστήριό σας διαθέτει κουμπί Ρυθμίσεις , χρησιμοποιήστε το.
Μεταβείτε στο Display & Sounds , επιλέξτε Audio και επιλέξτε Surround Sound . Αλλάξτε την επιλογή σε “PCM” αντί για “Βέλτιστη διαθέσιμη” που είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Αλλάξτε τις ρυθμίσεις ήχου.

Το Fire TV Stick φαίνεται να παγώνει το περιεχόμενο βίντεο εάν δεν ανιχνεύει ήχο.

Μερικές φορές, αυτό κάνει ακόμη και την οθόνη μαύρη.

Το περιεχόμενό μου στο Hulu έδειχνε μια μαύρη οθόνη, αλλά μόλις άλλαξα τις ρυθμίσεις ήχου, όλο το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της Hulu Live TV, έπαιξε μια χαρά και ο ήχος έβγαινε τέλεια.

Πολλοί άνθρωποι έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας τον ίδιο εξοπλισμό. Φαίνεται ότι το Hulu και το Fire TV Stick δεν είναι πλήρως συμβατά, επομένως χρειαζόμαστε αυτήν τη λύση.

See also  Έγινε μεγέθυνση της εικόνας Hulu; (Κάντε αυτά τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων)

Παίξτε το περιεχόμενο από τον Ζωντανό Οδηγό εάν παρακολουθείτε το Hulu Live

Η Hulu Live TV συχνά μαυρίζει κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής. Δεν είναι προσωρινή αποθήκευση και δεν μπορείτε να το παίξετε, να το μετακινήσετε γρήγορα προς τα εμπρός ή να το επαναφέρετε. Και οι δύο μάλλον το βρίσκουμε ενοχλητικό.

Για όσους από εσάς παρακολουθείτε περιεχόμενο κατ’ απαίτηση από το Hulu Live TV, η αλλαγή των ρυθμίσεων ήχου μπορεί να λύσει το πρόβλημα της μαύρης οθόνης. Εάν δεν το κάνει, δοκιμάστε μια άλλη λύση.

Μεταβείτε σε διαφορετικό σταθμό και μετά επιστρέψτε στον επιθυμητό σταθμό. Εναλλακτικά, ανοίξτε τον Οδηγό Ζωντανά , επιλέξτε το σταθμό σας και επιλέξτε “ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΖΩΝΤΑΝΑ”.

Επιστρέψτε στον Ζωντανό Οδηγό και επιλέξτε ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΖΩΝΤΑΝΑ.

Για πρόσβαση στον Οδηγό Ζωντανής Τηλεόρασης, πατήστε το τηλεχειριστήριο ή το χειριστήριό σας. Για χρήστες Apple TV, σύρετε προς τα επάνω κατά την αναπαραγωγή.

Εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα περιήγησης, κάντε κλικ στην επιλογή “Ζωντανό μενού” στην κύρια γραμμή πλοήγησης. Εναλλακτικά, επιλέξτε το εικονίδιο τριών γραμμών κάτω από τη γραμμή του προγράμματος αναπαραγωγής κατά τη ροή.

Πιθανότατα δεν θα αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα στο κινητό. Αλλά αν το κάνετε, για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Live Menu, πατήστε το εικονίδιο εξόδου σε πλήρη οθόνη ή γυρίστε τη συσκευή σας σε όρθια θέση κατά την αναπαραγωγή.

Scroll to Top