Το Apple Music “Made For You” είναι άδειο και δεν εμφανίζεται (ΛΥΘΗΚΕ)

Εν συντομία: Μεταβείτε στην ενότητα “Ακούστε τώρα” της Apple Music. Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα “Made For You”. Επιλέξτε ένα μείγμα της επιλογής σας και, στη συνέχεια, προσθέστε το στη βιβλιοθήκη σας. Αυτό θα συμπληρώσει την ενότητα “Made For You”.

Η ενότητα “Made For You” είναι μια συλλογή από μίξεις Apple Music που προτείνονται για εσάς. Αν παρατηρήσετε ότι το Apple Music “Made For You” είναι άδειο και δεν εμφανίζεται, δείτε τι πρέπει να κάνετε.

Συμπληρώστε την ενότητα “Made For You” με μη αυτόματο τρόπο

Έχετε προσθέσει νέες λίστες αναπαραγωγής “Made For You” στη βιβλιοθήκη σας από τότε που παρουσιάστηκε αυτή η νέα δυνατότητα στο Apple Music; Αν όχι, τότε είναι ο λόγος που η ενότητα είναι άδεια. 

Για παράδειγμα, έχω ενεργοποιημένα μουσικά βίντεο στην εφαρμογή Apple Music, αλλά δεν έχω κατεβάσει κανένα μουσικό βίντεο, επομένως η επιλογή μουσικού βίντεο απλώς συμπτύσσεται. 

Εάν παρατηρήσετε ότι η ενότητα “Made For You” της Apple Music δεν εμφανίζεται (κενή), μάλλον πρέπει απλώς να την προσθέσετε ξανά στη βιβλιοθήκη σας. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην ενότητα “Ακούστε τώρα” της Apple Music.

Στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα “Made For You”. Προσθέστε ένα από τα μείγματα, όπως “Workout Mix” ή “Chill Mix” στη βιβλιοθήκη σας και θα συμπληρώσει την ενότητα “Made For You”. 

Δείτε πώς συμπληρώνετε μη αυτόματα την ενότητα “Made For You” της Apple Music:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Music.
  • Πατήστε Ακούστε τώρα στην κάτω αριστερή γωνία.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Made For You. Όλα τα μείγματα πρέπει να βρίσκονται εκεί.
  • Επιλέξτε ένα από τα μείγματα, όπως το Workout Mix, για παράδειγμα.
  • Πατήστε στις τρεις τελείες επάνω δεξιά (δίπλα στο σημάδι επιλογής).
  • Πατήστε Προσθήκη στη βιβλιοθήκη στο επάνω μέρος.
  • Αυτό θα συμπληρώσει την ενότητα “Made For You”.
See also  Η διεύθυνση URL της Apple Music δεν βρέθηκε και δεν υποστηρίζεται (ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ)

Καταλαβαίνω ότι αυτή η ενότητα προορίζεται μόνο για λίστες αναπαραγωγής που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για εσάς. Αυτό θα περιλαμβάνει μίξεις που δημιουργούνται αυτόματα, επαναλήψεις στο τέλος του έτους κ.λπ.

Επομένως, βασικά η καρτέλα “Made For You” θα είναι διαθέσιμη στη βιβλιοθήκη σας μόλις κάνετε κλικ στην καρτέλα “Listen Now” και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα “Made For You”, προσθέστε οποιοδήποτε από τα άλμπουμ από εκεί.

Μόλις προσθέσετε το άλμπουμ, η ενότητα “Made For You” δεν θα είναι κενή και θα εμφανίζεται στη βιβλιοθήκη σας σχεδόν αμέσως. Ελπίζω ότι αυτό θα σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημά σας. 🙂

Υπήρχε μια στιγμή που ήθελα να διαγράψω ένα τραγούδι, αλλά διέγραψα ολόκληρη τη λίστα αναπαραγωγής “Made For You”. Μετά τη διαγραφή της λίστας αναπαραγωγής, δεν τη βλέπω στην ενότητα λίστες αναπαραγωγής.

Ευτυχώς, κάποιος από την Υποστήριξη της Apple με έδειξε προς τη σωστή κατεύθυνση. Μετά την πλοήγηση στην ενότητα “Ακούστε τώρα”, μπόρεσα να προσθέσω τη λίστα αναπαραγωγής “Made For You” στη βιβλιοθήκη μου.

Απλά περιμένετε μερικές ώρες

Συχνά, εφαρμογές όπως το Apple Music παρουσιάζουν σφάλματα και σφάλματα. Αυτό συμβαίνει με την ενότητα “Made For You”. Μερικοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι δεν εμφανίζεται τυχαία.

Το ένα λεπτό ήταν εκεί, το επόμενο όλα είχαν φύγει. Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε. Υπήρχαν σποραδικές περιπτώσεις όπου εμφανιζόταν και μετά εξαφανιζόταν ξανά.

Εάν το “Made For You” δεν εμφανίζεται και είναι άδειο, απλώς περιμένετε μερικές ώρες. Πρέπει να είναι πρόβλημα της Apple, καθώς συχνά συμβαίνει απροσδόκητα και επιλύεται μόνο του μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Έχω δει δημοσιεύσεις σχετικά με αυτό και δεν έχω δει καμία πραγματική απάντηση. Αν και κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα γιατί εξαφανίστηκε αρχικά, συχνά επανεμφανίζεται μόνο του μετά από αρκετές ώρες.

See also  Σφάλμα και αποκοπή της Apple Music (Επίλυση)
Scroll to Top