Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο Spotify δεν λειτουργεί (Επιλύθηκε)

Εν συντομία: Εάν το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο Spotify δεν λειτουργεί, βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει τις εναλλαγές Ποιότητα ήχου και Λήψη μόνο ήχου. Επίσης, αφαιρέστε την προσωρινή μνήμη τοπικών αρχείων από τον υπολογιστή σας.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο Spotify σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε μουσικά βίντεο, ντοκιμαντέρ και αποκλειστικές σειρές βίντεο, όλα μέσα από την εφαρμογή Spotify . Αλλά μερικές φορές το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο Spotify δεν λειτουργεί.

Εδώ είναι μερικοί λόγοι. Λάβετε υπόψη σας ότι θα μιλήσω περισσότερο για βίντεο που σχετίζονται με ένα τραγούδι και podcast, όχι για Canvas (σύντομα βίντεο με βρόχο σε κομμάτια).

1. Τα βίντεο δεν είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας

Εάν το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο Spotify δεν λειτουργεί, μπορεί να μην υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο στην περιοχή σας. Για παράδειγμα, ορισμένα βίντεο για podcast είναι διαθέσιμα μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η διαθεσιμότητα περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των βίντεο του Spotify, ποικίλλει ως επί το πλείστον για λόγους που σχετίζονται με τις άδειες και αυτά είναι στα χέρια των ίδιων των καλλιτεχνών.

Ο καλλιτέχνης μπορεί να αποφασίσει εάν το βίντεό του είναι διαθέσιμο σε μια συγκεκριμένη χώρα ή όχι. Επομένως, εάν δεν βλέπετε βίντεο για ορισμένα επεισόδια στο Spotify, αυτό οφείλεται στη χώρα ή την περιοχή του λογαριασμού σας.

2. Χρησιμοποιείτε VPN

Χρησιμοποιείτε VPN; Εάν είστε, το VPN θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα σε όλη τη διάρκεια. Αυτό ισχύει είτε προσπαθείτε να παίξετε βίντεο Spotify σε επιτραπέζιο ή κινητό.

Αντιμετώπιζα πρόβλημα με την αναπαραγωγή βίντεο Spotify. Αφού πήγα και πίσω με την ομάδα του Spotify Cares για να καταλάβω το πρόβλημα, κατάλαβα: το VPN μου ήταν ενεργοποιημένο όλο αυτό το διάστημα.

See also  Είναι το Spotify ασφαλές για παιδιά και παιδιά; (Εξήγηση)

Στη συνέχεια συνειδητοποίησα ότι ορισμένες εφαρμογές, όπως το Hulu, δεν λειτουργούν όταν το VPN μου είναι ενεργοποιημένο. Έτσι, απενεργοποίησα το VPN, επανεκκίνησα το Spotify και τα podcast βίντεο μου άρχισαν να παίζουν αμέσως.

Το Spotify δεν λειτουργεί σωστά με ένα VPN .

3. Η εφαρμογή Spotify δεν είναι ενημερωμένη

Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Spotify είναι ενημερωμένη. Τα βίντεο Spotify, συμπεριλαμβανομένου του Canvas, ενδέχεται να μην λειτουργούν επειδή χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του Spotify. Δοκιμάστε να ενημερώσετε την εφαρμογή σας και δοκιμάστε ξανά βίντεο.

Μόλις ενημερωθεί η εφαρμογή, δοκιμάστε να αποσυνδεθείτε και, στη συνέχεια, να συνδεθείτε ξανά. Όσο απλό και αν ακούγεται αυτό, η αποσύνδεση και η επανασύνδεση μπορεί να κάνουν το κόλπο για να λύσουν τα βίντεο που δεν παίζονται.

4. Λανθασμένες ρυθμίσεις Spotify

Εάν το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο Spotify δεν λειτουργεί, βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει τις εναλλαγές Ποιότητα ήχου και Λήψη μόνο ήχου . Και τα δύο βρίσκονται στις Ρυθμίσεις.

Η ρύθμιση Ποιότητα ήχου καθορίζει ότι η ενεργοποίησή της θα απενεργοποιήσει τα βίντεο σε ορισμένες εκδόσεις της εφαρμογής Spotify, αλλά αυτό δεν διευκρινίζεται σε άλλες εκδόσεις της εφαρμογής.

5. Δεν έχουν όλα τα τραγούδια και τα podcast βίντεο

Εάν έχετε ήδη ελέγξει αυτές τις ρυθμίσεις, βεβαιωθείτε ότι το τραγούδι ή το podcast έχει πράγματι ένα σχετικό βίντεο στο Spotify. Τα βίντεο δεν είναι διαθέσιμα για κάθε podcast ή τραγούδι.

Εάν δεν μπορείτε να δείτε ένα βίντεο για ένα συγκεκριμένο τραγούδι ή podcast, αλλά μπορείτε για άλλα, αυτό το συγκεκριμένο περιεχόμενο πιθανότατα δεν έχει ακόμη βίντεο στο Spotify.

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε. Εναπόκειται στον καλλιτέχνη να προσθέσει ένα βίντεο στα τραγούδια και τα podcast του αργότερα. Μπορεί επίσης να είναι ότι το Spotify βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία προσθήκης βίντεο.

See also  Πρέπει να ενεργοποιήσετε την κανονικοποίηση ήχου στο Spotify;

6. Η προσωρινή μνήμη τοπικών αρχείων πρέπει να αφαιρεθεί

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα στον υπολογιστή σας, προσπαθήστε να αφαιρέσετε την προσωρινή μνήμη των τοπικών αρχείων. Αυτό προκαλεί προβλήματα με την αναπαραγωγή βίντεο μερικές φορές. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στα Windows:

 1. Κλείστε το Spotify.
 2. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης αρχείων σας.
 3. Μεταβείτε στο “C:\Users\#USERNAME#\AppData\Roaming\Spotify\Users\”.
 4. Θα πρέπει να υπάρχει ένας φάκελος με το όνομα “1111111111-user”.
 5. Τα νούμερα όμως θα είναι διαφορετικά.
 6. Διαγράψτε το αρχείο με το όνομα “local-files.bnk”

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε το αρχείο “local-files-desktop.spa” από τον φάκελο εφαρμογών που βρίσκεται στο “C:\Users\#USERNAME#\AppData\Roaming\Spotify\Apps”.

Κάντε το εάν θέλετε να ενημερώνεται αυτόματα όταν αφαιρείται ένα αρχείο. Αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, είναι σημαντικό να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

Δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε την προσωρινή μνήμη τοπικών αρχείων εάν χρησιμοποιείτε Mac:

 1.  Σταματήστε το Spotify.
 2. Ανοίξτε την εφαρμογή Terminal.
 3. Εκτελέστε mv “`mdfind local-files.bnk`” “`mdfind local-files.bnk`.old”
 4. Ξεκινήστε το Spotify
 5. Εγινε!

7. Το Spotify απορρίπτει τη δυνατότητα βίντεο στις τηλεοράσεις

Για όσους από εσάς μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο Spotify μόνο στον επιτραπέζιο υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο, αλλά να λαμβάνετε μόνο τον ήχο (χωρίς βίντεο) στην τηλεόρασή σας, μάλλον δεν φταίτε εσείς.

Το θέμα είναι ότι το Spotify αποφάσισε να μην υποστηρίζει τη δυνατότητα βίντεο στην πλειονότητα των υποστηριζόμενων πλατφορμών του. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με την τηλεόρασή σας, είναι απλώς απόφαση του Spotify.

Έχω τηλεόραση LG και πριν λίγες μέρες σταμάτησε να παίζει βίντεο. 

Θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να απενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας και μετά να την ενεργοποιήσετε ξανά. Δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το Wi-Fi σας. Δοκιμάστε να παίξετε Spotify με διαφορετική σύνδεση Wi-Fi. Καταργήστε την εφαρμογή Spotify και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε την ξανά.

See also  Το Spotify συνεχίζει να παίζει αλλά χωρίς ήχο; (Λύθηκε)

Ωστόσο, μην περιμένετε πολλά.

Scroll to Top