Το επεισόδιο βιογραφικού Hulu δεν λειτουργεί; (Κάνε αυτά τα πράγματα)

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το “Το επεισόδιο επαναφοράς του Hulu δεν λειτουργεί”; Δεν είσαι μόνος.

Αυτό το άρθρο εξετάζει τις κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χρήστες όταν προσπαθούν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν στο Hulu και προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για να σας επαναφέρουν απρόσκοπτα την άσκοπη παρακολούθηση.

Η διεπαφή εφαρμογής Hulu εμφανίζεται σε οθόνη κινητής συσκευής.

 

Πάντα να βγαίνετε από το επεισόδιο όταν ολοκληρώσετε την παρακολούθηση

Για να αφήσετε το Hulu να ξεκινήσει από εκεί που σταματήσατε, βγείτε από το επεισόδιο αφού το παρακολουθήσετε. Μην σταματήσετε απλώς την εκπομπή. Και μην κλείνεις την τηλεόρασή σου αμέσως.

Η έξοδος από το επεισόδιο λέει στον Hulu ότι σταματήσατε να παρακολουθείτε. Θέτει έναν «σελιδοδείκτη» στην εκπομπή. Τότε ο Hulu μπορεί να ξεκινήσει το επεισόδιο από εκείνο το σημείο.

Πλοηγηθείτε από το “Continue Watching” αντί για το “My Stuff”

Μην συνεχίσετε τα επεισόδια Hulu από την ενότητα “My Stuff”. Αντίθετα, συνεχίζετε πάντα τα επεισόδια από την ενότητα “Συνέχεια παρακολούθησης”. Αυτό διασφαλίζει ότι η πρόοδός σας αποθηκεύεται.

Είπα στον φίλο μου για αυτή τη συμβουλή. Το δοκίμασε και είπε ότι λειτούργησε καλά. Η χρήση του «Συνέχεια παρακολούθησης» είναι το κόλπο. Το Hulu θα πάρει ακριβώς από εκεί που φύγατε.

Συνέχιση της εκπομπής από τη λίστα επεισοδίων

Εάν το Hulu δεν συνεχίσει το επεισόδιο στο οποίο σταματήσατε, μεταβείτε στη λίστα επεισοδίων. Ξεκινήστε το επεισόδιο από τη λίστα, όχι από το κύριο μενού εκπομπής.

Καταργήστε την εκπομπή από το ιστορικό παρακολούθησης

Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά η διαγραφή μιας εκπομπής από το ιστορικό παρακολούθησης βοηθά το Hulu να συνεχίσει από εκεί που σταματήσατε. ΑΣΕ με να εξηγήσω.

Οι συσκευές ροής αποθηκεύουν δεδομένα, όπως το ιστορικό παρακολούθησης, για να αυξήσουν την ταχύτητα της συσκευής. Ωστόσο, αυτά τα αρχεία μπορεί να καταστραφούν και να προκαλέσουν προβλήματα ροής.

See also  Η Hulu δεν σας αφήνει να συνδεθείτε; (Βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων)

Επομένως, εάν μια εκπομπή Hulu δεν συνεχιστεί στο σημείο που κάνατε παύση, διαγράψτε το ιστορικό παρακολούθησης αυτής της εκπομπής. Θα χρειαστεί να επανεκκινήσετε την εκπομπή, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε από ένα συγκεκριμένο επεισόδιο.

Μόλις διαγράψετε μια εκπομπή από το ιστορικό σας, μπορείτε να συνεχίσετε το επεισόδιο από το σημείο που κάνατε παύση. Εάν το πρόβλημα επιστρέψει, επαναλάβετε τα βήματα και διαγράψτε την εκπομπή από το ιστορικό σας.

Απενεργοποιήστε τη δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής

Η λειτουργία Autoplay του Hulu στοχεύει στην αυτόματη αναπαραγωγή του επόμενου επεισοδίου ή μιας σχετικής πρότασης όταν το επεισόδιο που παρακολουθείτε πρόκειται να τελειώσει.

Η δυνατότητα Autoplay είναι εξαιρετική, αλλά έχω δει ότι παρεμβαίνει στην ικανότητα του Hulu να ξεκινά επεισόδια στη σωστή χρονική σήμανση. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής.

Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Autoplay του Hulu, μεταβείτε στις ρυθμίσεις και απενεργοποιήστε την εναλλαγή Autoplay. Η απενεργοποίησή του είναι απλή και θα πρέπει να βρείτε την εναλλαγή σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείτε.

Διαγράψτε τα αποθηκευμένα αρχεία του Hulu

Νωρίτερα, ανέφερα τα ζητήματα με τα αποθηκευμένα αρχεία. Τα προσωρινά αρχεία μπορεί να καταστραφούν με την πάροδο του χρόνου και να οδηγήσουν σε προβλήματα ροής. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο Hulu δεν συνεχίζει τα επεισόδια.

Ως τελευταία λύση, μπορείτε να διαγράψετε τα αποθηκευμένα αρχεία και τα δεδομένα του Hulu. Το Hulu παρέχει ένα άρθρο σχετικά με τον τρόπο εκκαθάρισης της προσωρινής μνήμης για διάφορες συσκευές.

Όταν η λειτουργία “Συνέχεια παρακολούθησης” του Hulu δεν λειτουργεί, η προσωρινή μνήμη είναι συνήθως κατεστραμμένη. Μερικές φορές, μετά την εκκαθάριση των αποθηκευμένων δεδομένων, μπορεί να χρειαστεί να συνδεθείτε ξανά, αλλά αυτό είναι σπάνιο.

See also  Η ιστοσελίδα Hulu δεν είναι διαθέσιμη στην τηλεόραση; (Κάνε αυτά τα πράγματα)

Εάν χρησιμοποιείτε Fire TV Stick, επανεκκινήστε τη συσκευή

Αυτό είναι για εσάς εάν χρησιμοποιείτε το Fire TV Stick για να παρακολουθήσετε το Hulu. Επανεκκινήστε το Fire TV Stick. Στη συνέχεια, θα πρέπει να μπορείτε να παραλάβετε την εκπομπή Hulu στο σωστό σημείο.

Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις (το εικονίδιο με το γρανάζι). Από εκεί, επιλέξτε Συσκευή και λογισμικό . Σε ορισμένα μοντέλα, η επιλογή μπορεί να φέρει την ένδειξη “My Fire TV” .

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Επανεκκίνηση. Εάν σας ζητηθεί, επιβεβαιώστε επιλέγοντας Επανεκκίνηση ξανά. Μετά την επιβεβαίωση, θα πρέπει να δείτε ένα μήνυμα “Powering-Off” στην οθόνη.

Μόλις η τηλεόρασή σας και το Fire TV Stick ενεργοποιηθούν, το Hulu θα πρέπει να συνεχίσει σωστά τα επεισόδια. Εάν το πρόβλημα επανέλθει, απλώς επανεκκινήστε ξανά το Fire TV Stick.

Scroll to Top