Πού κατασκευάζονται οι τηλεοράσεις RCA; (Ελέγξαμε)

Βουτήξτε στην προέλευση και την κατασκευή των τηλεοράσεων RCA. Ενώ η RCA μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πλούσια αμερικανική ιστορία, οι σημερινές τηλεοράσεις RCA έχουν διαφορετικές κατασκευαστικές ρίζες, που εκτείνονται από την Κίνα έως το Μεξικό.

Ανακαλύψτε τις αποχρώσεις πίσω από την αδειοδότηση, την επωνυμία και τις πραγματικές γενέτειρες των τηλεοράσεων RCA.

Οι τηλεοράσεις RCA κατασκευάζονται στην Αμερική (ΗΠΑ);

Οι τηλεοράσεις RCA δεν κατασκευάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένας μικρός αριθμός τηλεοράσεων RCA κατασκευάζεται στο Μεξικό, αλλά ένας τεράστιος αριθμός κατασκευάζεται στην Κίνα.

Ωστόσο, οι τηλεοράσεις RCA κατασκευάζονταν κάποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1954, η RCA κατασκεύασε τις πρώτες έγχρωμες τηλεοράσεις στο Bloomington της Ιντιάνα. Δεν το κάνουν πλέον.

Πού κατασκευάζονται οι τηλεοράσεις RCA;

Αν κάνετε Google “πού κατασκευάζονται οι τηλεοράσεις RCA”, θα δείτε ότι έχουν άδεια από την Curtis International Limited, μια καναδική εταιρεία. Ωστόσο, δεν θα βρείτε πολλές πληροφορίες σχετικά με το πού κατασκευάζονται αυτές οι τηλεοράσεις. Για να μάθω πού κατασκευάζονται οι τηλεοράσεις RCA, έλεγξα το πίσω μέρος της τηλεόρασης RCA Smart Roku 55″ για τη θέση και τον αύξοντα αριθμό της.

Η τηλεόρασή μου RCA κατασκευάστηκε στην Κίνα.

Πίσω όψη μιας τηλεόρασης RCA με την ετικέτα «Made in China».

Αυτή η τηλεόραση RCA 49” κατασκευάστηκε επίσης στην Κίνα.

Πίσω όψη μιας τηλεόρασης RCA με την ετικέτα «Made in China».

Αυτή η τηλεόραση RCA 52″ διανεμήθηκε από την ON Corp US, Inc. που εδρεύει στο Σαν Ντιέγκο, αλλά είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη συσκευή κατασκευάστηκε στην Κίνα.

Οπίσθια όψη μιας τηλεόρασης RCA με ετικέτα «Συναρμολογημένη στην Ολλανδία».

Και τέλος, ιδού ένα σπάνιο θέαμα. Αυτή η τηλεόραση RCA κατασκευάστηκε στο Μεξικό.

See also  Είναι οι τηλεοράσεις Hisense καλές για παιχνίδια; (Ειλικρινής κριτική)
Οπίσθια όψη μιας τηλεόρασης RCA με την ετικέτα «Κατασκευάζεται στο Μεξικό».

Από τις φωτογραφίες που κοινοποίησα, οι περισσότερες τηλεοράσεις RCA κατασκευάζονται στην Κίνα, αλλά μερικές είναι από το Μεξικό. Αυτές οι τηλεοράσεις, ωστόσο, έχουν άδεια από μια καναδική εταιρεία.

Είναι η RCA κινεζική εταιρεία;

Η RCA είναι μια αμερικανική εταιρεία και υπάρχει ως πολυεθνικό εμπορικό σήμα που ανήκει στην Talisman Brands, Inc.

Αν και η εταιρεία δεν χρησιμοποιεί πλέον το εμπορικό σήμα απευθείας, χορηγεί άδεια χρήσης του εμπορικού σήματος RCA σε άλλες εταιρείες για χρήση σε διάφορα προϊόντα σε 10 διαφορετικές σειρές προϊόντων.

Για παράδειγμα, οι τηλεοράσεις RCA αδειοδοτούνται από την Curtis International Ltd. (Καναδάς), ενώ η RCA Audio/Video έχει άδεια χρήσης από τη Voxx International (Ηνωμένες Πολιτείες).
Οι τηλεοράσεις RCA αδειοδοτούνται, διατίθενται στην αγορά και διανέμονται από την Curtis International Limited από τη Mississauga του Καναδά. Ωστόσο, αυτή η εταιρεία δεν τα κατασκευάζει.

Η Curtis International Ltd. δήλωσε στον ιστότοπό της, “Λάβετε υπόψη ότι δεν κατασκευάσαμε αυτό το μοντέλο τηλεόρασης.” Ακόμα κι αν μια τηλεόραση έχει μια γνωστή επωνυμία, το μοντέλο μπορεί να μην συνδέεται στενά με την εταιρεία που δημιούργησε τη μάρκα.

Αυτό το γεγονός ισχύει για τις τηλεοράσεις RCA. Αν και έχουν άδεια από καναδική εταιρεία, οι περισσότερες από αυτές τις τηλεοράσεις κατασκευάζονται στην Κίνα, ενώ κάποιες στο Μεξικό.

Scroll to Top