Λείπει το κουμπί Hulu Cast σε iPhone ή Android; (Λύθηκε)

Βασικό πακέτο: Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Hulu. Επίσης, συνδέστε το iPhone ή το Android σας στο ίδιο δίκτυο με το Chromecast. Εάν λείπει το εικονίδιο μετάδοσης, κλείστε πρώτα την εφαρμογή Hulu. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε την κινητή συσκευή σας.

Η διεπαφή εφαρμογής Hulu εμφανίζεται σε οθόνη κινητής συσκευής.

Το κουμπί μετάδοσης Hulu συχνά λείπει σε iPhone και Android. Έχω αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα πολλές φορές στο παρελθόν, επομένως εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή.

Βεβαιωθείτε ότι ο Hulu παίζει μια εκπομπή ή μια ταινία

 

Για να δείτε το εικονίδιο του Hulu cast στην οθόνη, πρέπει να αρχίσετε να παρακολουθείτε κάτι. Δοκιμάστε πρώτα να παίξετε κάτι στην εφαρμογή Hulu.

Εάν δεν λειτουργήσει αρχικά, επιστρέψτε στην προηγούμενη οθόνη. Εναλλακτικά, ανοίξτε μια διαφορετική εφαρμογή. Μετά από αυτό, επιστρέψτε στο Hulu και το κουμπί μετάδοσης θα πρέπει να εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία.

Κάντε επανεκκίνηση της κινητής συσκευής σας

Εάν το εικονίδιο μετάδοσης δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή Hulu σε iPhone ή Android, αυτό συχνά σημαίνει ότι η κινητή συσκευή δεν μπορεί να εντοπίσει το Chromecast στο δίκτυο.

Ξεκινήστε με επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας. Μπορεί να φαίνεται σαν μια απλή λύση, αλλά η επανεκκίνηση του τηλεφώνου συχνά λύνει το πρόβλημα. Από την εμπειρία μου, λειτουργεί περίπου το 95 τοις εκατό του χρόνου.

Το εικονίδιο cast Hulu εμφανίζεται συνήθως μετά την επανεκκίνηση.

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας Chromecast

Εάν η επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας δεν λύσει το πρόβλημα, κάντε επανεκκίνηση της συσκευής σας Chromecast. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας επανεκκίνηση από την πηγή τροφοδοσίας ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Home.

Για να επανεκκινήσετε το Chromecast σας απευθείας από την πηγή τροφοδοσίας, αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από τη συσκευή Chromecast και αφήστε το αποσυνδεδεμένο για ένα λεπτό. Συνδέστε ξανά το καλώδιο τροφοδοσίας.

See also  Η ιστοσελίδα Hulu δεν είναι διαθέσιμη στην τηλεόραση; (Κάνε αυτά τα πράγματα)

Ένας άλλος τρόπος επανεκκίνησης είναι μέσω της εφαρμογής Google Home: ανοίξτε την εφαρμογή, πατήστε στο πλακίδιο της συσκευής και, στη συνέχεια, στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε Ρυθμίσεις > Περισσότερες ρυθμίσεις > Επανεκκίνηση .

Για τηλεοράσεις με ενσωματωμένο Chromecast, αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας για επανεκκίνηση. Αφήστε την τηλεόραση αποσυνδεδεμένη για τουλάχιστον ένα λεπτό και, στη συνέχεια, τοποθετήστε ξανά το καλώδιο στην πηγή ρεύματος.

Σύμφωνα με την Google , η επανεκκίνηση του Chromecast είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διορθώσετε πολλά προβλήματα. Πολλοί άνθρωποι έχουν λύσει το πρόβλημα “Λείπει το κουμπί μετάδοσης Hulu” απλώς επανεκκινώντας το Chromecast τους.

Χρησιμοποιήστε ένα δίκτυο Wi-Fi

Το εικονίδιο μετάδοσης Hulu δεν θα εμφανίζεται εάν η συσκευή σας είναι σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Η κινητή συσκευή σας και το Chromecast πρέπει να είναι στο ίδιο Wi-Fi για να μεταδώσουν το Hulu. Εάν όχι, το κουμπί μετάδοσης δεν θα εμφανιστεί. Βεβαιωθείτε ότι τόσο το τηλέφωνο ή το tablet σας όσο και το Chromecast είναι συνδεδεμένα σε δίκτυο Wi-Fi.

Συνδέστε όλες τις συσκευές στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi ή Ethernet. Μπορεί να ακούγεται βασικό, αλλά πάντα βεβαιωθείτε ότι όλες οι συσκευές μοιράζονται το ίδιο δίκτυο.

Οι σύγχρονοι δρομολογητές προσφέρουν ζώνες 2,4 GHz και 5 GHz. Έτσι, μπορεί να δείτε παρόμοια ονόματα Wi-Fi όπως “Amanda” και “Amanda_5G”. Συνήθως απενεργοποιώ και μετά ενεργοποιώ το Wi-Fi μου, επιλέγοντας το δίκτυο 2,4 GHz. Θυμηθείτε, το Chromecast πρώτης γενιάς λειτουργεί μόνο στα 2,4 GHz.

Εάν δεν βλέπετε πλέον το εικονίδιο μετάδοσης στην εφαρμογή Hulu μετά την αντικατάσταση του δρομολογητή σας, η κινητή συσκευή και η τηλεόρασή σας ενδέχεται να βρίσκονται σε διαφορετικά δίκτυα.

Κρατήσατε το ίδιο SSID και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης όταν αντικαταστήσατε το δρομολογητή σας ή δημιουργήσατε νέα σύνδεση; Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στο σωστό SSID του Chromecast.

See also  Έγινε μεγέθυνση της εικόνας Hulu; (Κάντε αυτά τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων)

Χρησιμοποιήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Hulu

Για μετάδοση από το τηλέφωνό σας, χρησιμοποιήστε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Hulu. Με μια παλαιότερη έκδοση Hulu, το κουμπί μετάδοσης δεν θα εμφανίζεται. Ελέγχετε τακτικά το Google Play ή το Apple App Store για ενημερώσεις Hulu.

Έχετε το Amazon Appstore στη συσκευή σας; Εάν ναι, προτείνω να χρησιμοποιήσετε την έκδοση Hulu από το Google Play ή το Apple App Store.

Κάποτε, το Amazon Appstore προσπάθησε να ενημερώσει την εφαρμογή Hulu, την οποία είχα κατεβάσει αρχικά από το Google Play. Το Amazon Appstore μου έδωσε μια έκδοση Hulu χωρίς υποστήριξη Chromecast.

Κλείστε αναγκαστικά την εφαρμογή Hulu

Εάν το εικονίδιο μετάδοσης Hulu δεν εμφανίζεται, ανοίξτε το Hulu σε διαφορετικό τηλέφωνο με τον ίδιο λογαριασμό. Αυτό σας βοηθά να ελέγξετε εάν πρόκειται για πρόβλημα που αφορά τη συσκευή.

Για να δοκιμάσετε τη μετάδοση, δοκιμάστε την εφαρμογή YouTube. είναι συχνά αξιόπιστο.

Παίξτε περιεχόμενο και δείτε αν εμφανίζεται το κουμπί μετάδοσης. Εάν άλλες εφαρμογές εμφανίζουν το εικονίδιο μετάδοσης, κλείστε το Hulu στο τηλέφωνό σας και δοκιμάστε να μεταδώσετε ξανά. Συχνά, το να ανοίξει ξανά το Hulu διορθώνει το πρόβλημα.

Αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Hulu

Εάν το κουμπί μετάδοσης Hulu εξακολουθεί να λείπει, πρώτα αποσυνδεθείτε από το Hulu. Στη συνέχεια, αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά στο Wi-Fi. Μετά από αυτό, συνδεθείτε ξανά στο Hulu.

Scroll to Top