Η Hulu δεν σας αφήνει να συνδεθείτε; (Βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων)

Βασικό πακέτο: Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Hulu, χρησιμοποιήστε τα ίδια διαπιστευτήρια λογαριασμού Disney που έχετε για το Hulu. Εάν η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη σε VPN, το Hulu ενδέχεται να εμφανίσει λάθος όνομα χρήστη/κωδικό πρόσβασης.

Ένα tablet που δείχνει τη διεπαφή της πλατφόρμας ροής Hulu.

Πολλοί άνθρωποι έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα σύνδεσης με το Hulu. Εάν είστε σίγουροι για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, εξετάστε αυτές τις λύσεις.

Χρησιμοποιήστε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας στο Disney+

Μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα σύνδεσης χρησιμοποιώντας παλιά διαπιστευτήρια Hulu. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Hulu μόνο χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του πακέτου Disney.

Η Disney κατέχει το Hulu και το προσφέρει ως μέρος ενός πακέτου με Disney+ και ESPN+. Εάν έχετε εγγραφεί για το πακέτο Hulu ή έχετε λογαριασμό Disney, θα χρησιμοποιήσετε την ίδια σύνδεση για τα Hulu, Disney+ και ESPN+.

Εάν επαναφέρετε τη διεύθυνση email ή τον κωδικό πρόσβασής σας για μια υπηρεσία της Disney, αυτή η αλλαγή θα ενημερώσει τα διαπιστευτήριά σας για όλες τις υπηρεσίες της Οικογένειας Εταιρειών Walt Disney .

Αποσυνδέστε τη συσκευή σας από το VPN

Εάν χρησιμοποιείτε VPN, το Hulu ενδέχεται να εμφανίσει ένα λανθασμένο μήνυμα ονόματος χρήστη/κωδικού πρόσβασης χωρίς να σας ζητήσει να απενεργοποιήσετε το VPN. Λίγες πλατφόρμες ροής εντοπίζουν VPN όπως το Hulu.

Πολλοί άνθρωποι μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο, αλλά σε συσκευές όπως το Roku TV, η εφαρμογή Hulu μπορεί να πει ότι το όνομα χρήστη/κωδικός πρόσβασης είναι λάθος.

Δυστυχώς, ο ιστότοπος της Hulu δεν παρέχει πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα. Πιστεύω ότι η Hulu θα πρέπει είτε να ειδοποιεί τους χρήστες για το πρόβλημα VPN είτε να το επιλύσει, επιτρέποντας στους χρήστες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το VPN τους.

See also  Το Hulu Live TV δεν λειτουργεί ή δεν εμφανίζεται; (Κάνε αυτά)

Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης ή αντιγράψτε και επικολλήστε τα διαπιστευτήριά σας

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να συνδεθούν στο Hulu μόνο στους υπολογιστές τους αποθηκεύοντας τον κωδικό πρόσβασης και χρησιμοποιώντας την αυτόματη συμπλήρωση του προγράμματος περιήγησης. Στον υπολογιστή μου, μπορώ να χρησιμοποιήσω τον κωδικό πρόσβασης Hulu μόνο χρησιμοποιώντας την αυτόματη συμπλήρωση ή πληκτρολογώντας τον σε άλλη εφαρμογή, όπως το Notes, και αντιγράφοντας/επικολλώντας τον.

Αν απλώς πληκτρολογήσω τον κωδικό πρόσβασής μου στο πεδίο, το Hulu θα πει ότι το όνομα χρήστη/κωδικός μου δεν είναι έγκυρο. Είναι απογοητευτικό να βασίζεστε αποκλειστικά στην αποθήκευση του κωδικού πρόσβασης και στη χρήση της αυτόματης συμπλήρωσης για να συνδεθείτε στο Hulu.

Επομένως, εάν παρακολουθείτε το Hulu από τον υπολογιστή σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης ή αποθηκεύστε τον κωδικό πρόσβασης σε ασφαλές μέρος, ώστε να μπορείτε απλώς να τον αντιγράφετε και να τον επικολλάτε κάθε φορά που θέλετε να συνδέεστε.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κατάσταση της συνδρομής σας στο Hulu

Εάν μπορείτε να συνδεθείτε στο hulu.com αλλά όχι στις άλλες συσκευές σας, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με τον λογαριασμό σας στο Hulu.

Ενδέχεται να μην μπορείτε να συνδεθείτε επειδή η συνδρομή σας έχει λήξει ή πρέπει να ενημερώσετε τον τρόπο πληρωμής σας. Μπορεί να έχει λήξει η πιστωτική σας κάρτα και να πρέπει να εισαγάγετε ξανά τα στοιχεία της νέας κάρτας σας.

Η Hulu συνιστά να ελέγξετε την κατάσταση της συνδρομής σας συνδέοντας στη σελίδα του λογαριασμού σας. Αφού συνδεθείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας , θα δείτε μια ειδοποίηση για τυχόν προβλήματα ή ενημερώσεις.

Μόλις ο λογαριασμός σας επανέλθει σε καλή κατάσταση, θα πρέπει να μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στο Hulu σε όλες τις συσκευές σας.

See also  Το Hulu Live TV δεν λειτουργεί ή δεν εμφανίζεται; (Κάνε αυτά)

Συνδεθείτε στο οικιακό σας δίκτυο

Το Hulu ενδέχεται να μην σας επιτρέψει να συνδεθείτε εάν έχετε αλλάξει το δίκτυό σας στο Διαδίκτυο περισσότερες από τέσσερις φορές το χρόνο. Εάν ταξιδεύετε συχνά και χρησιμοποιείτε πολλά δίκτυα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα σύνδεσης με το Hulu.

Σύμφωνα με το Hulu , θα πρέπει να ρυθμίσετε το οικιακό σας δίκτυο (τη σύνδεση στο Διαδίκτυο που ορίζετε ως κύριο δίκτυο) εντός 30 ημερών από την εγγραφή σας.

Μπορείτε να κάνετε ροή εν κινήσει χρησιμοποιώντας τις κινητές συσκευές σας, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το οικιακό σας δίκτυο τουλάχιστον μία φορά κάθε 30 ημέρες διαφορετικά μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα σύνδεσης.

Η Hulu μπορεί να το κάνει αυτό για να αποκλείσει μη εξουσιοδοτημένους χρήστες και να σταματήσει την κοινή χρήση λογαριασμού.

Χωρίς αυτόν τον κανόνα, ένας συνδρομητής Hulu θα μπορούσε να μοιραστεί τον λογαριασμό του με οποιονδήποτε, ακόμη και με άτομα σε άλλες πόλεις. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα σύνδεσης, να το έχετε υπόψη σας.

Scroll to Top