Η Apple Music δεν λειτουργεί στην Tesla; (Βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων)

Εάν το Apple Music δεν λειτουργεί στο Tesla σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις ήχου στην οθόνη αφής. Από το παράθυρο Πηγές , απενεργοποιήστε και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την εφαρμογή Apple Music.

Αντί να ξεκινήσετε ένα τραγούδι από την εφαρμογή Apple Music, πατήστε τον αριστερό τροχό κύλισης του Tesla. Μετά την αναπαραγωγή της μουσικής, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να αλλάξετε τραγούδια ή άλμπουμ.

Μια οθόνη αφής Tesla που δείχνει το λογότυπο της Apple Music.

Η Tesla παρουσίασε μια εγγενή εφαρμογή Apple Music στην ενημέρωση λογισμικού 2022.44.25 .

Εάν το Apple Music στο Tesla σας έχει προβλήματα, όπως η διακοπή των τραγουδιών στη μέση, η φόρτωση εικονιδίων που περιστρέφονται ή μια προτροπή “Επιλογή πηγής πολυμέσων”, ακολουθήστε αυτά τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων.

Αποσυνδεθείτε και, στη συνέχεια, σαρώστε τον κωδικό QR

Εάν έχετε ήδη ρυθμίσει το Apple Music και δεν λειτουργεί στο Tesla σας, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, να συνδεθείτε ξανά σαρώνοντας τον κωδικό QR με την κινητή συσκευή σας.

Αρχικά, αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας Apple Music στο Tesla.

Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Music στο Tesla και σαρώστε τον κωδικό QR με την κινητή συσκευή σας. Θα σας ζητηθεί να εξουσιοδοτήσετε την Tesla. Επιβεβαιώστε και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Apple Music.

 

Ο λογαριασμός σας Apple Music θα συνδεθεί στην οθόνη αφής της Tesla. Μόλις εγκριθούν όλα, η εφαρμογή Apple Music θα ανανεωθεί αυτόματα και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Apple Music στο Tesla σας.

Αυτή είναι μια προσωρινή διόρθωση και είμαι βέβαιος ότι δεν θέλετε να συνεχίσετε να αποσυνδέεστε από τον λογαριασμό σας Apple Music, οπότε ας εξερευνήσουμε άλλους τρόπους αντιμετώπισης που μπορείτε να κάνετε.

See also  Είναι το Apple Music Shuffle πραγματικά τυχαίο; (Εξήγηση)

Απενεργοποιήστε το Apple Music από τις ρυθμίσεις ήχου της Tesla

Εάν δεν μπορείτε να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο Apple Music και βλέπετε μόνο ένα σύμβολο “φόρτωσης” στη μέση της οθόνης, αυτή η λύση είναι για εσάς.

Στην οθόνη αφής του Tesla, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις ήχου , πατήστε Πηγές και απενεργοποιήστε την εναλλαγή Apple Music . Περιμένετε ένα λεπτό και μετά ενεργοποιήστε το Apple Music. Η εφαρμογή θα πρέπει τώρα να λειτουργεί.

Μια οθόνη αφής Tesla που εμφανίζει μια λίστα με ενεργοποιημένες εφαρμογές.

 

Προσθέστε ξανά το Apple Music στο Tesla σας

Μπορείτε να αφαιρέσετε και, στη συνέχεια, να προσθέσετε ξανά την εφαρμογή Apple Music στο Tesla σας.

Αγγίξτε παρατεταμένα την εφαρμογή Apple Music στην περιοχή Οι εφαρμογές μου για να μεταβείτε στη λειτουργία προσαρμογής. Αγγίξτε παρατεταμένα το εικονίδιο Apple Music και, στη συνέχεια, πατήστε το “X” για να το αφαιρέσετε.

Μεταβείτε σε άλλη πηγή μουσικής όπως το Spotify και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε το Tesla. Μετά την επανεκκίνηση, αγγίξτε παρατεταμένα οποιαδήποτε εφαρμογή στην περιοχή Οι εφαρμογές μου για να μεταβείτε στη λειτουργία προσαρμογής.

Σύρετε την εφαρμογή Apple Music από το δίσκο στην περιοχή Οι εφαρμογές μου στο κάτω μέρος.

Πατήστε τον αριστερό τροχό κύλισης για να αναγκάσετε την αναπαραγωγή της Apple Music

Εάν η Apple Music δεν αναπαράγει ένα τραγούδι στην οθόνη αφής του Tesla, πατήστε σύντομα τον αριστερό τροχό κύλισης. Η σειρά των ενεργειών σας έχει σημασία.

Ένα γραφικό που δείχνει τις διαφορετικές λειτουργίες του αριστερού τροχού κύλισης Tesla και του δεξιού τροχού κύλισης.

 

Πατήστε τον αριστερό τροχό κύλισης για αναπαραγωγή ενός τραγουδιού και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Apple Music για να αλλάξετε κομμάτια. Πατήστε γρήγορα, ειδικά αν το Tesla σας διαθέτει τα πιο πρόσφατα χειριστήρια τροχού κύλισης.

Ένα σύντομο πάτημα θα διορθώσει το πρόβλημα στο Tesla Model Y.

See also  Η αναπαραγωγή χωρίς κενά της Apple Music δεν λειτουργεί; (ΛΥΘΗΚΕ)

Επανεκκινήστε την οθόνη αφής του Tesla

Μπορείτε να επανεκκινήσετε τη μονάδα ελέγχου πολυμέσων (MCU) της Tesla, η οποία είναι η οθόνη αφής.

Μεταβείτε στο Park για επανεκκίνηση της οθόνης αφής. Πατήστε και τα δύο κουμπιά κύλισης του τιμονιού μέχρι να μαυρίσει η οθόνη αφής. Το λογότυπο της Tesla θα εμφανιστεί μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα για επανεκκίνηση της οθόνης αφής.

Μια απεικόνιση για τον τρόπο εκτέλεσης μιας επανεκκίνησης Tesla.

 

Δεν χρειάζεται να πατήσετε το φρένο όταν κρατάτε τα κουμπιά κύλισης. Πατώντας τα κουμπιά κύλισης γίνεται επανεκκίνηση μόνο της οθόνης αφής. Δεν επηρεάζει άλλα εξαρτήματα του οχήματος ούτε απενεργοποιεί και ενεργοποιεί το Tesla σας.

Κυκλοφορήστε το Tesla σας

Εάν το Apple Music δεν λειτουργεί στο Tesla σας ή η οθόνη αφής συμπεριφέρεται περίεργα μετά την επανεκκίνηση, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να ανακυκλώσετε το όχημα.

Για να ενεργοποιήσετε το Tesla σας, μεταβείτε στο Park και επιλέξτε Controls > Safety > Power Off .

Αφού ξεκινήσετε τον κύκλο ισχύος, περιμένετε 2 λεπτά χωρίς να αγγίξετε το όχημα. Αποφύγετε το άνοιγμα των θυρών ή το πάτημα του φρένου. Μετά από 2 λεπτά, πατήστε το φρένο ή ανοίξτε μια πόρτα για να ενεργοποιήσετε το όχημα.

Φορτώστε το Apple Music πριν βγείτε στο δρόμο

Τα προβλήματα επανασύνδεσης με το Apple Music στο Tesla είναι ένα σημαντικό πρόβλημα.

Το Apple Music στο Tesla σταματά να λειτουργεί όταν βγαίνετε από μια περιοχή χωρίς σήμα. Ξεκινήστε ένα τραγούδι στο Apple Music χρησιμοποιώντας Wi-Fi και αφήστε το σε προσωρινή μνήμη. Η Apple Music αλλάζει συχνά σε LTE με το επόμενο τραγούδι.

Για παράδειγμα, ο φίλος μου, που ζει σε μια περιοχή χαμηλής κάλυψης κυψελών, διαπιστώνει ότι το Apple Music δεν λειτουργεί στο Tesla του κάθε πρωί μέχρι να απέχει ένα μίλι από το σπίτι του.

See also  Η διεύθυνση URL της Apple Music δεν βρέθηκε και δεν υποστηρίζεται (ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ)

Περιμένετε για την επόμενη ενημέρωση λογισμικού

Όπως όλα τα λογισμικά, οι δυσλειτουργίες είναι αναπόφευκτες.

Όταν το Apple Music πρωτοκυκλοφόρησε για την Tesla, έπαιζε μουσική μόλις άνοιγε μια πόρτα, ακόμα κι αν την είχατε διακόψει νωρίτερα. Αυτό το ζήτημα επιδιορθώθηκε σε μεταγενέστερη ενημέρωση λογισμικού.

Ελπίζω ότι τυχόν προβλήματα Apple Music στο Tesla σας θα επιλυθούν σε μελλοντικές ενημερώσεις. Τόσο η Apple Music όσο και η Tesla προσπαθούν να βελτιώσουν τις εφαρμογές τους.

Συχνά, η αναμονή για την επόμενη ενημέρωση είναι η καλύτερη προσέγγιση.

Scroll to Top