Η ιστοσελίδα Hulu δεν είναι διαθέσιμη στην τηλεόραση; (Κάνε αυτά τα πράγματα)

Μπορεί να δείτε το μήνυμα “Αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη” στο πρόγραμμα περιήγησης της τηλεόρασής σας όταν χρησιμοποιείτε το Hulu. Αυτό είναι γνωστό ως κωδικός σφάλματος Hulu 21 (το δίκτυο άλλαξε).

Διάφοροι λόγοι μπορούν να προκαλέσουν αυτό το σφάλμα. Αυτά περιλαμβάνουν την εισαγωγή λανθασμένου URL ιστότοπου, την ύπαρξη μη έγκυρων cookie, την αντιμετώπιση προβλημάτων διακομιστή DNS ή τη χρήση κατεστραμμένου διακομιστή μεσολάβησης.

Ένας άλλος λόγος για το σφάλμα είναι όταν το Hulu εντοπίζει μια αλλαγή στον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σας. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

Μια οθόνη τηλεόρασης που δείχνει τον κωδικό σφάλματος Hulu 21 (η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη).

Κάντε επανεκκίνηση του μόντεμ και του δρομολογητή σας

Χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο για να παρακολουθήσετε το Hulu στην τηλεόρασή σας, είτε μέσω προγράμματος περιήγησης είτε μέσω της εφαρμογής. Εάν η ιστοσελίδα Hulu δεν είναι διαθέσιμη στην τηλεόρασή σας, επανεκκινήστε το μόντεμ και τον δρομολογητή σας.

Αποσυνδέστε το μόντεμ και τον δρομολογητή σας από την πρίζα και περιμένετε τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα. Συνδέστε το μόντεμ ξανά στην πρίζα πρώτα και περιμένετε άλλα 2 λεπτά.

Στη συνέχεια, συνδέστε το δρομολογητή σας στην πρίζα. Μόλις ανάψουν όλες οι λυχνίες του πίνακα στο μόντεμ σας, δοκιμάστε το Hulu στο πρόγραμμα περιήγησης της τηλεόρασής σας.

Η τηλεόρασή σας δεν είναι πλέον συμβατή με τις ενημερώσεις της εφαρμογής

Εάν δείτε το μήνυμα “Αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη” στο Hulu, η τηλεόρασή σας ενδέχεται να μην υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις. Μπορεί να νομίζετε ότι η τηλεόρασή σας είναι καινούργια, αλλά ακόμη και μια τηλεόραση που αγοράστηκε πριν από ένα ή δύο χρόνια είναι παλιά στον κόσμο των εφαρμογών έξυπνης τηλεόρασης.

Η συμβουλή μου είναι να πάρετε ένα Fire TV Stick . είναι προσιτό. Μετατρέπει την τηλεόρασή σας σε έξυπνη με Hulu και άλλες υπηρεσίες. Ή, σκεφτείτε να αγοράσετε μια τηλεόραση Android με Roku ή Chromecast για συνεχή υποστήριξη και ενημερώσεις.

See also  Δεν συγχρονίζεται το Hulu Watch Party; (Βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων)

Επανεκκινήστε την τηλεόρασή σας

Ακόμα κι αν η τηλεόρασή σας είναι καινούργια, η ιστοσελίδα του Hulu ενδέχεται να μην φορτώσει. Η επανεκκίνηση της τηλεόρασής σας συχνά μου λύνει αυτό το πρόβλημα. Κλείστε την τηλεόρασή σας και αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας από την πρίζα.

Αφήστε το να μείνει χωρίς ρεύμα για τουλάχιστον 2 λεπτά. Στη συνέχεια, συνδέστε ξανά το καλώδιο τροφοδοσίας. Εάν το Hulu δεν λειτουργεί μετά από αυτό, εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή και αποσυνδέστε την ξανά.

Πολλά προβλήματα σύνδεσης στο διαδίκτυο μπορούν να λυθούν με επανεκκίνηση της τηλεόρασης και του δικτύου σας. Προτείνω να δοκιμάσετε μια επανεκκίνηση πριν εξερευνήσετε άλλες λύσεις.

Διαγράψτε τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησής σας

Εάν δείτε το μήνυμα “Αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη” στο Hulu, μπορεί να οφείλεται σε παρωχημένα αιτήματα DNS στο πρόγραμμα περιήγησης της τηλεόρασής σας.

Η εκκαθάριση των δεδομένων περιήγησής σας θα επαναφέρει τις ρυθμίσεις DNS. Αυτό το βήμα διαγράφει τα προσωρινά αρχεία. Καταργεί επίσης παλιά ή ελαττωματικά αιτήματα DNS, ελευθερώνοντας χώρο.

Ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε στην τηλεόρασή σας, μπορείτε να πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις και να βρείτε την επιλογή Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης . Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαγράψει όλα τα αποθηκευμένα αρχεία.

Scroll to Top