Η διεύθυνση URL της Apple Music δεν βρέθηκε και δεν υποστηρίζεται (ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ)

Λαμβάνετε είτε το μήνυμα “μη υποστηριζόμενη διεύθυνση URL” ή το μήνυμα “Η ζητούμενη διεύθυνση URL δεν βρέθηκε σε αυτόν τον διακομιστή” στην εφαρμογή Apple Music; Πολλοί άνθρωποι τα παίρνουν συχνά.

Μερικοί άνθρωποι θα σας προτείνουν να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας ή να ξεφορτώσετε την εφαρμογή, αλλά θα τα θεωρούσα μόνο μια προσωρινή διόρθωση και μέσα σε 24 ώρες, θα λάβετε το ίδιο σφάλμα.

Δεδομένου ότι δεν είμαι εδώ για να χάσω το χρόνο σας, ορίστε τι πρέπει να κάνετε εάν εμφανίζεται το σφάλμα URL της Apple Music που δεν βρέθηκε ή δεν υποστηρίζεται. Έχω δοκιμάσει αυτές τις επιδιορθώσεις μόνος μου και λειτουργούν.

Τι να κάνετε εάν η διεύθυνση URL της Apple Music δεν υποστηρίζεται

Πολλοί άνθρωποι βλέπουν το μήνυμα “μη υποστηριζόμενη διεύθυνση URL” στο Apple Music. Μόλις κάποιος λάβει αυτό το σφάλμα, δεν θα είναι συνεχές, αλλά θα συνεχίσει να συμβαίνει τυχαία.

Το σφάλμα μπορεί να συμβεί αμέσως στην αρχή του τραγουδιού ή μπορεί να συμβεί τυχαία στη μέση ενός τραγουδιού ή το τραγούδι δεν θα εμπλακεί, θα είναι σιωπηλό και μετά θα λάβετε το σφάλμα.

Και το πιο περίεργο είναι ότι αυτό το σφάλμα συμβαίνει μόνο σε ορισμένα τραγούδια και καλλιτέχνες. Έχετε αντιμετωπίσει και εσείς αυτό το θέμα; Το σφάλμα πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι:

 

Εάν λαμβάνετε το μήνυμα “μη υποστηριζόμενη διεύθυνση URL” στο Apple Music, το συγκεκριμένο τραγούδι άλλαξε από τον καλλιτέχνη στο Apple Music, πράγμα που σημαίνει ότι η παλιά διεύθυνση URL δεν είναι πλέον έγκυρη.

Η λύση είναι απλώς να κατεβάσετε το συγκεκριμένο τραγούδι και μετά να αφαιρέσετε τη λήψη. Το τραγούδι θα παραμείνει στη βιβλιοθήκη σας και η Apple Music θα πρέπει να το ενημερώσει στη σωστή έκδοση.

See also  Χαμηλή και αθόρυβη ένταση ήχου της Apple Music; (Ελέγξτε αυτές τις ρυθμίσεις)

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αναζητήσετε το τραγούδι. Εάν βρείτε το ίδιο τραγούδι αλλά δεν βρίσκεται στη βιβλιοθήκη σας, προσθέστε το στη βιβλιοθήκη σας και διαγράψτε την διπλότυπη έκδοση που δεν αναπαράγεται.

Εάν δεν είναι διαθέσιμη διαφορετική έκδοση του τραγουδιού, μπορείτε απλώς να διαγράψετε το τραγούδι από τη βιβλιοθήκη σας και, στη συνέχεια, να προσθέσετε ξανά το τραγούδι στη βιβλιοθήκη σας. Αυτό θα πρέπει να λύσει το ζήτημα.

Ωστόσο, το Apple Music είναι αρκετά συγκεχυμένο, επειδή υπάρχουν δύο επιλογές μεταξύ “Κατάργηση λήψης” και “Διαγραφή από τη βιβλιοθήκη”, οπότε αφιερώστε χρόνο για να μάθετε για τη διαφορά .

Συνοψίζοντας, το σφάλμα “μη υποστηριζόμενη διεύθυνση URL” σχετίζεται με την αλλαγή του τραγουδιού στο Apple Music, πράγμα που σημαίνει ότι η παλιά έκδοση του τραγουδιού δεν είναι πλέον διαθέσιμη. 

Είναι ενοχλητικό το γεγονός ότι ένα τραγούδι στο Apple Music αλλάζει και αντί να αντικατασταθεί το διπλότυπο, δημιουργείται ένα νέο αρχείο και ο μόνος τρόπος για να το μάθετε είναι η παλιά έκδοση να εμφανίσει ένα σφάλμα URL.

Αλλά, τουλάχιστον, υπάρχει λύση.

Τι να κάνετε εάν δεν βρεθεί η διεύθυνση URL της Apple Music

Πολλοί άνθρωποι βλέπουν επίσης το Apple Music να παραλείπει τυχαία τραγούδια στα μισά του δρόμου και να εμφανίζει το μήνυμα “Η ζητούμενη διεύθυνση URL δεν βρέθηκε σε αυτόν τον διακομιστή” στο Apple Music.

Στην πραγματικότητα, αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται είτε σε τραγούδια που έχουν ληφθεί, καθώς και σε αυτά που χρησιμοποιούν Wi-Fi ή ροή δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Το σφάλμα πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι:

 

Εάν λαμβάνετε το μήνυμα “Η ζητούμενη διεύθυνση URL δεν βρέθηκε σε αυτόν τον διακομιστή” στο Apple Music, αυτό οφείλεται στο ότι μεταδίδετε ποιότητα ήχου χωρίς απώλειες , η οποία στην καλύτερη περίπτωση είναι ανομοιογενής.

See also  Η αναπαραγωγή χωρίς κενά της Apple Music δεν λειτουργεί; (ΛΥΘΗΚΕ)

Η μόνη λύση μέχρι στιγμής είναι να απενεργοποιήσετε τον ήχο χωρίς απώλειες και να αλλάξετε την ποιότητα ήχου από “Χωρίς απώλεια” σε “Υψηλή ποιότητα” για ροή κινητής τηλεφωνίας, ροή Wi-Fi και λήψεις.

Για να απενεργοποιήσετε τον ήχο χωρίς απώλειες, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone ή το iPad σας. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Μουσική. Πατήστε Ποιότητα ήχου και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι η εναλλαγή ήχου χωρίς απώλειες είναι απενεργοποιημένη.

 

Πρέπει επίσης να επιλέξετε την ποιότητα ήχου για ροή και λήψη ήχου. Επιλέξτε “Υψηλή ποιότητα” για ροή κινητής τηλεφωνίας, ροή Wi-Fi και λήψεις.

 

Αφού το κάνετε αυτό, το πρόβλημα δεν βρέθηκε το URL έχει λυθεί, επομένως δεν θα συναντήσετε πλέον το μήνυμα “Η ζητούμενη διεύθυνση URL δεν βρέθηκε σε αυτόν τον διακομιστή” στο Apple Music.

Το Apple Music and Lossless Audio δεν λειτουργεί (ακόμα)

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα αναπαραγωγής στο Apple Music, απενεργοποιήστε το “Lossless” και μεταβείτε σε “Υψηλή ποιότητα”. Προς το παρόν, αυτή είναι η μόνη λύση που λειτουργεί σταθερά.

Η συμπίεση χωρίς απώλειες είναι μια μορφή συμπίεσης που διατηρεί όλα τα αρχικά δεδομένα. Είναι βασικά ήχος υψηλότερης ανάλυσης που καταναλώνει πολύ περισσότερα δεδομένα.

Το μεγαλύτερο εύρος ζώνης κινητής τηλεφωνίας, ακόμη και το Wi-Fi, ενδέχεται να μην είναι αρκετό για να υποστηρίξει σωστά τον ήχο χωρίς απώλειες αυτήν τη στιγμή. Υπάρχουν ορισμένα σφάλματα που η Apple πρέπει να διορθώσει αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, περιμένω να έρθουν περισσότερα από την Apple σχετικά με αυτό (βλ. UWB ).

Για τους ηχοφίλους και τους επαγγελματίες ήχου με μεγάλα συστήματα και ακριβά ακουστικά που μπορούν να διακρίνουν μεταξύ των διαφορετικών ποιοτήτων ήχου, το Lossless μπορεί να είναι μεγάλη υπόθεση.

See also  Γιατί το Apple Music Blocking Curse Words; (Αναπαραγωγή Clean Songs)

Τους λυπάμαι. Η Apple ουσιαστικά πουλά μια υπηρεσία ροής μουσικής “premium” που λειτουργεί σταθερά μόνο όταν μια από τις “premium” λειτουργίες είναι απενεργοποιημένη.

Αλλά αν είστε απλός ακροατής που ακούτε Apple Music μέσω AirPods, δεν χρειάζεστε ήχο Lossless. Οι συνδέσεις Bluetooth δεν είναι ούτως ή άλλως χωρίς απώλειες, επομένως δεν έχει νόημα να το ενεργοποιήσετε.

Scroll to Top