Είναι οι τηλεοράσεις RCA καλές και αξιόπιστες; (Ειλικρινής κριτική)

Σε αυτήν την εις βάθος ανασκόπηση, θα εμβαθύνω στην αξιοπιστία και την απόδοση των τηλεοράσεων RCA, προσφέροντας πληροφορίες για την ποιότητα κατασκευής, τον ήχο, την εικόνα και πολλά άλλα.

Διαβάστε παρακάτω για να αποκτήσετε μια ειλικρινή άποψη για τις τηλεοράσεις RCA.

Είναι αξιόπιστες οι τηλεοράσεις RCA;

Ας ορίσουμε τι εννοούμε ως “αξιόπιστο”. Ορίζω το “αξιόπιστο” ως μια επωνυμία τηλεόρασης που προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, μεγάλη διάρκεια ζωής και εξυπηρέτηση πελατών πάνω από το μέσο όρο.

Λοιπόν, είναι αξιόπιστες οι τηλεοράσεις RCA;

Οι τηλεοράσεις RCA δεν είναι τα πιο αξιόπιστα προϊόντα. Αν και η ποιότητα κατασκευής είναι αποδεκτή, η εξυπηρέτησή τους, ειδικά η υπηρεσία εγγύησης, αφήνει πολλά περιθώρια.

Οι τηλεοράσεις RCA ήταν από τις καλύτερες, ειδικά όταν πολλές κατασκευάζονταν στην Ιντιάνα . Οι τηλεοράσεις RCA σήμερα δεν είναι τόσο αξιόπιστες όσο πριν από 30 χρόνια.

1. Η ποιότητα κατασκευής της τηλεόρασης RCA είναι αποδεκτή

Συνολικά, νομίζω ότι η ποιότητα κατασκευής είναι ικανοποιητική λαμβάνοντας υπόψη την τιμή. Οι τηλεοράσεις RCA έχουν χαμηλές τιμές , αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν καλή ποιότητα για το κόστος τους.

Οι περισσότερες τηλεοράσεις RCA φαίνονται τόσο «φθηνές» όσο και η τιμή τους όταν τις αποσυσκευάζετε για πρώτη φορά. Τα στεφάνια είναι εκπληκτικά λεπτά σε όλες τις πλευρές εκτός από το κάτω μέρος, όπου είναι μόνο ελαφρώς παχύτερο.

Νομίζω ότι οι μικρότερες τηλεοράσεις RCA είναι καλύτερες από τις μεγαλύτερες. Σε μικρότερες οθόνες, τα pixel είναι πιο κοντά μεταξύ τους. Αυτό κάνει τις τηλεοράσεις RCA να φαίνονται εξίσου καλές με τις ακριβότερες μάρκες.

Για παράδειγμα, αυτή η τηλεόραση Roku 32″ είναι εξαιρετική. Όχι μόνο περιλαμβάνεται στο Roku, αλλά είναι επίσης εύκολο να το ρυθμίσετε. Έχει επίσης καλή ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με άλλες τηλεοράσεις παρόμοιας τιμής.

Εάν δεν χρειάζεστε έξυπνη τηλεόραση, αυτή η τηλεόραση RCA 32” είναι μια από τις φθηνότερες επιλογές. Έχει αξιοπρεπή ποιότητα εικόνας και ήχου, αλλά το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι λιγότερο από 200 $.

See also  Πού κατασκευάζονται οι τηλεοράσεις RCA; (Ελέγξαμε)

2. Η εξυπηρέτηση πελατών της RCA θα μπορούσε να είναι καλύτερη

Ωστόσο, αυτό που πιστεύω ότι μπορεί να βελτιώσει η RCA είναι η εξυπηρέτηση πελατών της. Νομίζω ότι ένα μεγάλο μέρος του να είσαι αξιόπιστη μάρκα είναι να μπορείς να κάνεις τους πελάτες χαρούμενους και η RCA δεν κάνει καλή δουλειά.

Επίσης δεν νομίζω ότι το σέρβις της εγγύησης είναι το καλύτερο. Ήταν μια ταλαιπωρία. Χρειάστηκαν αρκετές εβδομάδες και πολλά email για την επεξεργασία της αντικατάστασης της τηλεόρασής μου RCA λόγω ραγισμένης οθόνης.

Μια οθόνη τηλεόρασης RCA με ρωγμές στην κάτω δεξιά γωνία.

Ο φίλος μου όμως δεν είχε την ίδια τύχη.

Μια γυναίκα που ξέρω αγόρασε μια τηλεόραση RCA 70 ιντσών, αλλά μερικά κουμπιά στο τηλεχειριστήριο δεν λειτουργούσαν. Όταν επικοινώνησε με την υποστήριξη προϊόντων , ανακατευθύνθηκε στην εταιρεία του Curtis.

Έπειτα από δύο μήνες συνεχόμενης κίνησης (στέλνοντας φωτογραφίες με τηλεχειριστήρια και αριθμούς μοντέλου), της είπαν απλώς να αγοράσει ένα νέο τηλεχειριστήριο σε κανονική τιμή για να παρακολουθήσει τηλεόραση.

Ο φίλος μου είπε ότι η εξυπηρέτηση πελατών της RCA άργησε να ανταποκριθεί.

Ελπίζω να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους στο μέλλον, αλλά όπως έχουν τα πράγματα, δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με την εξυπηρέτηση πελατών τους. Η μόνη μου ελπίδα είναι ότι η τηλεόραση RCA μου συνεχίζει να λειτουργεί.

Ορισμένοι πελάτες ανέφεραν ότι το τμήμα εγγύησης της RCA αγνόησε τις λεπτομέρειες που παρείχαν κατά τη διάρκεια μιας αξίωσης. Δεν ξέρω αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι.

Πόσο διαρκούν οι τηλεοράσεις RCA;

Οι τηλεοράσεις RCA διαρκούν από 6 μήνες έως 3 χρόνια πριν κάτι πάει στραβά με την τηλεόραση, με βάση χιλιάδες κριτικές πελατών. Μην περιμένετε ότι οι τηλεοράσεις RCA θα διαρκέσουν πάνω από 5 χρόνια.

Η τηλεόρασή μου RCA διήρκεσε πάνω από 2 χρόνια, αλλά οι τηλεοράσεις Panasonic και LG μου έχουν διαρκέσει ακόμη περισσότερο. Ομολογουμένως, και οι τηλεοράσεις Panasonic και LG κοστίζουν περισσότερο.

See also  Είναι οι μικρότερες τηλεοράσεις καλύτερες για παιχνίδια; (Επεξήγηση για αρχάριους)

Είναι καλές οι τηλεοράσεις RCA;

Οι τηλεοράσεις RCA είναι από τις πιο προσιτές διαθέσιμες επιλογές. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα, εδώ είναι μερικές σημαντικές πτυχές της τηλεόρασης που πρέπει να έχετε υπόψη σας.

1. Η ποιότητα του ήχου θα μπορούσε να είναι καλύτερη

Η ποιότητα ήχου των τηλεοράσεων RCA είναι αποδεκτή, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Τα ηχεία βρίσκονται στο κάτω μέρος της τηλεόρασης και δείχνουν προς τα κάτω, προκαλώντας τον σβησμένο ήχο.

Η χρήση ενός απλού συστήματος ήχου, όπως η γραμμή ήχου, μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα. Νομίζω ότι οι κατασκευαστές τηλεοράσεων σχεδιάζουν φτωχά ηχεία για να σας κάνουν να αγοράσετε επιπλέον συστήματα ήχου.

Δεδομένης της χαμηλής τιμής των τηλεοράσεων RCA, αξίζει να ξοδέψετε λίγο επιπλέον για να βελτιώσετε τον ήχο.

Ωστόσο, νομίζω ότι αυτό έρχεται σε αντίθεση με την ιδέα αγοράς φθηνών τηλεοράσεων. Οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν οικονομικές επιλογές όπως τηλεοράσεις RCA για να αποφύγουν να ξοδέψουν χρήματα σε μπάρες ήχου.

2. Μπορεί να δείτε γραμμές να τρέχουν σε όλη την οθόνη

Ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει μεταξύ των αγοραστών τηλεοράσεων RCA είναι ότι παραπονιούνται για γραμμές που τρέχουν στην τηλεόραση. Μερικές φορές, αυτές οι γραμμές είναι κάθετες και άλλες φορές οριζόντιες.

Μετά την αποσυσκευασία της τηλεόρασης Smart Roku 65″ και την ενεργοποίησή της, είδα μια γραμμή πάνω δεξιά στην οθόνη, πιθανότατα ένα ελάττωμα. Πήρα αντικατάσταση, αλλά το ίδιο πρόβλημα γραμμής επέστρεψε σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Όταν αυτές οι γραμμές εμφανίζονται σε τηλεοράσεις RCA, η οθόνη είναι τόσο γεμάτη γραμμές που κανείς δεν μπορεί να δει τι είναι πραγματικά στην οθόνη. Ακόμη χειρότερα, αυτές οι γραμμές εμφανίζονται ακόμη και όταν η τηλεόραση είναι λιγότερο από ένα έτος.

“Λιγότερο από ένα χρόνο μετά την αγορά, άρχισε να δείχνει γραμμές στο κάτω μισό της τηλεόρασης.”

– Meadow (αγοραστής Walmart)

Θα μπορούσατε πάντα να αντιμετωπίζετε αυτά τα ζητήματα, αλλά δεν είναι καλό να βλέπετε την τηλεόρασή σας με γραμμές που τρέχουν σε όλη την οθόνη. Η κακή ποιότητα κατασκευής της τηλεόρασης μπορεί να το προκαλέσει αυτό.

See also  Η τηλεόραση RCA συνεχίζει να λέει Εκτέλεση αυτόματης σάρωσης καναλιού (ΛΥΘΗΚΕ)

3. Η ποιότητα της εικόνας είναι αποδεκτή

Για να είμαι ειλικρινής, η ποιότητα εικόνας της τηλεόρασης Roku 55″ που αγόρασα δεν είναι εξαιρετική. Έχω δει οθόνες 1080p που φαίνονταν καλύτερες. Παρατήρησα ότι τα μαύρα χρώματα φαίνονται γκρι και η αντίθεση είναι κακή.

Δεν μου αρέσει η αναπαραγωγή χρωμάτων στις τηλεοράσεις RCA. Ωστόσο, οι περισσότεροι περιστασιακοί θεατές δεν μπορούν να δουν τη διαφορά μεταξύ των low-end και των high-end σετ. Εάν θέλετε μια φθηνή τηλεόραση, το RCA είναι μια επιλογή.

Οι τηλεοράσεις RCA λειτουργούν για βασικές ανάγκες, όπως η παρακολούθηση Netflix και ταινιών. Ωστόσο, μια καθυστέρηση 0,5 δευτερολέπτου στην είσοδο HDMI κάνει πολύ δύσκολο το σκληρό παιχνίδι .

Τελική ετυμηγορία

Οι τηλεοράσεις RCA είναι αξιοπρεπείς, αλλά δεν είναι οι πιο αξιόπιστες. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές για την τιμή. Εάν θέλετε μια φθηνή τηλεόραση, προτείνω να ελέγξετε το TCL ή το Vizio.

Πιο συγκεκριμένα, αν έχετε χώρο για τηλεόραση 40” ή 43”, σκεφτείτε τη σειρά TCL 4 ή τη σειρά Vizio V καθώς και οι δύο προσφέρουν καλή απόδοση. Και οι δύο τιμές είναι κάτω από $300.

Αν ψάχνετε για μια πιο προσιτή επιλογή, σκεφτείτε τη σειρά 32″ TCL 3 ή τη σειρά Vizio D.

Λατρεύω και τις δύο μάρκες και προσωπικά έχω μια τηλεόραση Vizio 40 ιντσών που είναι σχεδόν 10 ετών. Είναι μια από τις κύριες τηλεοράσεις μου και χρησιμοποιείται καθημερινά. Λειτουργεί τέλεια με μηδενικά προβλήματα.

Scroll to Top