Είναι οι τηλεοράσεις Hisense καλές και αξιόπιστες; (Ειλικρινής κριτική)

Η Hisense προσφέρει τηλεοράσεις σε προσιτές τιμές . Είναι όμως καλές και αξιόπιστες οι τηλεοράσεις Hisense; Αυτό το άρθρο μοιράζεται τις απόψεις μου σχετικά με την ποιότητα της επωνυμίας τηλεόρασης Hisense.

Hisense

Είναι καλές οι τηλεοράσεις Hisense;

Γενικά, οι τηλεοράσεις Hisense είναι πολύ καλές λαμβάνοντας υπόψη την τιμή. Έχουν φωτεινή και πολύχρωμη ποιότητα εικόνας, δυνατά ηχεία και ελαφριά αλλά στιβαρά πλαίσια.

Ας αναλύσουμε τα στοιχεία που κάνουν τις τηλεοράσεις Hisense καλές.

Φωτεινή και πολύχρωμη εικόνα

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τις τηλεοράσεις Hisense είναι η ποιότητα της εικόνας. Μια τηλεόραση LED ή LCD Hisense σάς προσφέρει περισσότερα pixel και πάνω από ένα δισεκατομμύριο ζωντανά χρώματα. Έτσι, το περιεχόμενο 4K τους φαίνεται υπέροχο.

Οι τηλεοράσεις Hisense μπορούν να κάνουν τις εκπομπές τυπικής ευκρίνειας να φαίνονται καλύτερες. Αναβαθμίζουν το περιεχόμενο σε ποιότητα σχεδόν 4K. Οι τηλεοράσεις Hisense που υποστηρίζουν Dolby Vision HDR σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε φωτεινές και πολύχρωμες εικόνες όταν παρακολουθείτε εκπομπές σε εφαρμογές όπως το Netflix και το Disney Plus.

Όπως και άλλες τηλεοράσεις εκτός OLED, τα επίπεδα μαύρου χρώματος των τηλεοράσεων Hisense δεν είναι “jet black”. Οι λυχνίες LED δεν μπορούν να ταιριάζουν με τις OLED σε αυτό. Αλλά για μια φιλική προς τον προϋπολογισμό τηλεόραση QLED, η αντίθεση είναι αρκετά αξιοπρεπής.

Ορισμένες τηλεοράσεις Hisense υποστηρίζουν επίσης VRR και ALLM που είναι ιδανικά για παιχνίδια .

Απλός σχεδιασμός τηλεόρασης

Όσον αφορά τη σχεδίαση, οι τηλεοράσεις Hisense είναι καθαρές και απλές. Το μπροστινό μέρος της οθόνης έχει σχέδιο αιωρούμενου πάνελ, δίνοντάς της μια εμφάνιση σχεδόν χωρίς περιθώρια με το λογότυπο Hisense στη μέση.

Υπάρχει επίσης ένα λογότυπο Dolby Vision στο πλάι. Είμαι κάτοχος του μοντέλου τηλεόρασης Hisense 55″ και είναι εκπληκτικά ελαφρύ. Πιστεύω ότι είναι ελαφρύ γιατί μοιάζει με σκληρό πλαστικό, όχι μέταλλο.

See also  Είναι καλές και αξιόπιστες οι τηλεοράσεις Element; (Ειλικρινής κριτική)

Η οθόνη επίσης δεν είναι γυάλινη οθόνη, γεγονός που μειώνει σημαντικά το βάρος της. Τα ελαφρύτερα υλικά μειώνουν τόσο το βάρος όσο και το κόστος. Ωστόσο, μπορούν να κάνουν την τηλεόραση να φαίνεται «φθηνή».

Οι τηλεοράσεις Hisense είναι ανθεκτικές παρά το λεπτό πλαίσιο τους.

Ενώ οι περισσότερες τηλεοράσεις διαρκούν από 4 έως 10 χρόνια, έχω διαπιστώσει ότι οι τηλεοράσεις Hisense τείνουν να διαρκούν περίπου 5 χρόνια. Η βάση της τηλεόρασης έχει δύο πόδια και στις δύο πλευρές, αφήνοντας χώρο για μια μπάρα ήχου στη μέση.

Συνολικά, η Hisense έχει μερικές όμορφα σχεδιασμένες τηλεοράσεις.

Το τηλεχειριστήριο και ο φωνητικός έλεγχος λειτουργούν καλά

Το τηλεχειριστήριο είναι λειτουργικό και κάνει τη δουλειά του. Το τηλεχειριστήριο διαθέτει κουμπιά γρήγορης πρόσβασης για ορισμένες εφαρμογές. Ωστόσο, είναι ελαφρύ και φαίνεται απλό. Ωστόσο, είναι αρκετά εύκολο στη χρήση.

Το μενού εισαγωγής σάς επιτρέπει να προβάλλετε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Μπορείτε επίσης να μετονομάσετε την είσοδο, ώστε να ξέρετε ποια είναι ποια. Οι τηλεοράσεις Hisense προσφέρουν φωνητικό έλεγχο με το Amazon Alexa και το Google Assistant.

Νομίζω ότι είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό να το έχεις λαμβάνοντας υπόψη την προσιτή τιμή.

Τα ηχεία είναι πολύ δυνατά

Είμαι έκπληκτος που η σχετικά μικρή μου τηλεόραση Hisense έχει πολύ δυνατά ηχεία. Η τηλεόραση Hisense υποστηρίζει DTS Virtual:X . Γι’ αυτό ο ήχος είναι καθαρός και χωρίς παραμόρφωση.

Οι περισσότερες τηλεοράσεις Hisense διαθέτουν προσαρμογές ισοσταθμιστή, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τα μπάσα ή να αλλάξετε την ευκρίνεια διαλόγου. Αυτό βοηθά στην εύρεση της σωστής ισορροπίας ήχου για τηλεοπτικές εκπομπές.

Για να δείξω την ένταση, δεν έβαλα ποτέ την ένταση πάνω από 20 στην τηλεόραση Hisense. 15 είναι πάντα αρκετά.

See also  Είναι οι τηλεοράσεις Hisense καλές για παιχνίδια; (Ειλικρινής κριτική)

Ορισμένες τηλεοράσεις Hisense προσφέρουν υποστήριξη eARC. Αυτό σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα AVR ή μια γραμμή ήχου αντί να χρησιμοποιείτε τα εσωτερικά ηχεία. Ανεβάζει την εμπειρία προβολής σας.

Είναι αξιόπιστες οι τηλεοράσεις Hisense;

Γενικά, οι τηλεοράσεις Hisense είναι αρκετά αξιόπιστες. Αυτές οι τηλεοράσεις μπορούν να διαρκέσουν 5 χρόνια κατά μέσο όρο. Ωστόσο, ορισμένες αναφορές επικρίνουν την εξυπηρέτηση πελατών της Hisense.

Η Hisense βαθμολογήθηκε ως «Δίκαιη» από την Consumer Reports

Το Consumer Reports είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αξιολογεί προϊόντα . Υπολογίζει ότι το 20 τοις εκατό των τηλεοράσεων Hisense θα έχουν πρόβλημα μέσα στα πρώτα πέντε χρόνια.

Με βάση την αξιολόγησή της, η Consumer Reports βαθμολόγησε το Hisense ως «Δίκαιο» ως προς την προβλεπόμενη αξιοπιστία και την ικανοποίηση του ιδιοκτήτη. Σε μια απάντηση μέσω email, η Hisense είπε:

«Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα τηλεοράσεων μεταξύ των έξι κορυφαίων επωνυμιών, με ελαττωματικά ποσοστά μικρότερα από 4 τοις εκατό, παραμένουμε στην ποιότητα και τη μακροζωία των τηλεοράσεων μας και δεσμευόμαστε να αναπτύσσουμε προϊόντα που μιλούν για τις προόδους της τεχνολογίας premium που ζητούν οι καταναλωτές, ανεξάρτητα από της κατηγορίας τηλεόρασης που αγοράζουν».

Αν και τα ευρήματα δεν καθόρισαν τους τύπους προβλημάτων, το Consumer Reports ρώτησε τους καταναλωτές για προβλήματα που αντιμετώπιζαν με τις τηλεοράσεις τους.

Η έρευνα έδειξε ότι οι πελάτες συχνά παραπονέθηκαν για το πάγωμα των εφαρμογών ροής των τηλεοράσεων Hisense και την αργή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η αξιολόγηση αξιοπιστίας “Δίκαιη” δεν σημαίνει ότι σίγουρα θα πάρετε μια ελαττωματική τηλεόραση από την Hisense. Αυτή η βαθμολογία υποδεικνύει μεγαλύτερη πιθανότητα να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα τα πρώτα 5 χρόνια της τηλεόρασης.

Η Hisense έλαβε αρκετά παράπονα από πελάτες

Το Better Business Bureau (BBB) ​​αναφέρει πολλές αρνητικές κριτικές για το Hisense . Οι πελάτες της Hisense συχνά παραπονιούνται για κακή εξυπηρέτηση πελατών.

See also  Είναι οι τηλεοράσεις Vizio καλές και αξιόπιστες; (Ελέγξαμε)

Ένας πελάτης αντιμετώπισε προβλήματα με τη σύνδεση ενός PS5 σε μια τηλεόραση Hisense. Μετά από δύο εβδομάδες χωρίς λύση, ένας πελάτης σχολίασε την εξυπηρέτηση πελατών της Hisense:

«Η εξυπηρέτηση πελατών τους λέει ότι θα λάβετε μια κλήση πίσω σε 24 έως 48 ώρες, αλλά χωρίς ενημέρωση. Είμαι πολύ απογοητευμένος με την Hisense και θα συνιστούσα να μην αγοράζετε ποτέ τα προϊόντα της γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι θα πάει στραβά με αυτά τα φθηνά προϊόντα. Εξακολουθώ να μην έχω καμία λύση».

– Πελάτης Hisense

Δεν αντιμετώπισα ποτέ προβλήματα με τις τηλεοράσεις Hisense μου, αλλά μερικοί άνθρωποι αναφέρουν μη επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών από την Hisense. Συνολικά, η αξιοπιστία της εξυπηρέτησης πελατών της Hisense είναι αμφισβητήσιμη.

Scroll to Top