Είναι οι τηλεοράσεις Hisense καλές για παιχνίδια; (Ειλικρινής κριτική)

Είναι οι τηλεοράσεις Hisense κατάλληλες για τους λάτρεις των παιχνιδιών; Η κατάδυση στον κόσμο των τηλεοράσεων μεσαίας κατηγορίας μπορεί να είναι λαβύρινθος, αλλά το Hisense U7H φαίνεται να ξεχωρίζει, ειδικά για παίκτες με χαμηλό προϋπολογισμό.

Εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά όπως 4K HDR, VRR και ALLM, το δοκιμάζουμε σε κονσόλες επόμενης γενιάς. Εδώ είναι η ειλικρινής μας κριτική για το πώς αντέχει το Hisense U7H για παιχνίδια.

6 λόγοι για τους οποίους οι τηλεοράσεις Hisense είναι καλές για παιχνίδια

Για αυτήν την αναθεώρηση, θα μιλήσω για το Hisense U7H , το οποίο υποστηρίζει 4K HDR και διαθέτει λειτουργίες παιχνιδιού όπως VRR και ALLM. Έχω δοκιμάσει το Hisense U7H στο PlayStation 5 και στο Xbox Series X. Εδώ είναι 6 πτυχές του Hisense U7H που πρέπει να λάβετε υπόψη για gaming.

Φωτεινή και πολύχρωμη εικόνα

Μετά τη ρύθμιση της τηλεόρασής μου Hisense, έμεινα έκπληκτος με την ποιότητα της εικόνας. Η Hisense TV μου, ένα μοντέλο LED, έχει περισσότερα pixel και εμφανίζει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ζωντανά χρώματα.

Με τον υψηλό αριθμό pixel, οποιοδήποτε περιεχόμενο 4K προβάλλεται σε αυτό φαίνεται υπέροχο.

Επιπλέον, μπορεί επίσης να αναβαθμίσει περιεχόμενο που δεν είναι 4K στην οθόνη σε αναλύσεις σχεδόν 4K. Οι εκπομπές ή τα κανάλια τυπικής ευκρίνειας φαίνονται καλύτερα στην τηλεόραση Hisense από ό,τι σε τηλεοράσεις μη 4K.

Η τηλεόραση υποστηρίζει Dolby Vision HDR, βελτιώνοντας τη φωτεινότητα και το χρώμα σε ταινίες ή εκπομπές σε εφαρμογές όπως το Netflix και το Disney Plus. Ωστόσο, όπως και άλλες τηλεοράσεις που δεν είναι OLED, τα επίπεδα μαύρου χρώματος δεν είναι “jet black”. Τα μοντέλα LED δεν μπορούν να ταιριάξουν με τα βαθιά μαύρα της OLED.

See also  Είναι οι τηλεοράσεις RCA καλές και αξιόπιστες; (Ειλικρινής κριτική)

Αλλά για μια φιλική προς τον προϋπολογισμό τηλεόραση QLED, η αντίθεση είναι αρκετά αξιοπρεπής.

Υποστηρίζει VRR και ALLM

Όσον αφορά το gaming, η συγκεκριμένη τηλεόραση Hisense τσεκάρει τα περισσότερα κουτιά. Αυτή η τηλεόραση Hisense διαθέτει μια αποκλειστική λειτουργία παιχνιδιού που μειώνει την καθυστέρηση εισόδου και βελτιστοποιεί την οθόνη για παιχνίδια.

Αυτή η τηλεόραση Hisense μπορεί να εμφανίσει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε υψηλή ποιότητα. Υποστηρίζει επίσης 4K 120Hz, εμφανίζοντας τα τελευταία παιχνίδια σε ανάλυση 4K με 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Αυτή η τηλεόραση Hisense υποστηρίζει λειτουργίες που δεν υπάρχουν σε πολλές άλλες προσιτές τηλεοράσεις. Αυτές είναι η λειτουργία Auto Low Latency Mode (ALLM) και Variable Refresh Rate (VRR).

Τα παιχνίδια από το Xbox Series X και το PlayStation 5 θα χρησιμοποιούν μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης αντί για σταθερό ρυθμό καρέ, με αποτέλεσμα πιο ομαλό παιχνίδι και λιγότερο τραυλισμό.

Μια οικονομική τηλεόραση όπως αυτή, που υποστηρίζει 4K VRR και ALLM, είναι εξαιρετική για gaming.

Η καθυστέρηση εισόδου δεν είναι η καλύτερη

Όσον αφορά την καθυστέρηση εισόδου, η τηλεόραση Hisense βαθμολογείται στα 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Η τηλεόραση Hisense δεν είναι τόσο γρήγορη όσο πολλές οθόνες και τηλεοράσεις που εστιάζουν στα παιχνίδια. Ωστόσο, για περιστασιακό παιχνίδι, η ταχύτητά του είναι επαρκής.

Δοκίμασα να παίξω το Modern Warfare 2 σε αυτό, αλλά η εμπειρία δεν ήταν ικανοποιητική. Τα παιχνίδια αγώνων και τα παιχνίδια που βασίζονται στην ιστορία, όπως το The Last of Us, λειτουργούν καλά με αυτήν την τηλεόραση.

Εάν είστε ένας αφοσιωμένος παίκτης που αναζητά την καλύτερη απόδοση, η τηλεόραση Hisense ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Για τους casual gamers, η Hisense TV ταιριάζει στα περισσότερα παιχνίδια.

See also  Είναι οι τηλεοράσεις Vizio καλές και αξιόπιστες; (Ελέγξαμε)

Η αντιθαμβωτική οθόνη λειτουργεί καλά

Όταν έβγαλα το κουτί της τηλεόρασής μου Hisense για πρώτη φορά, παρατήρησα αμέσως ότι η οθόνη είχε μια ματ (αντιθαμβωτική) επίστρωση. Αυτό σημαίνει ότι θα μειώσει τις αντανακλάσεις κατά την παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εάν βάλετε την τηλεόραση κοντά σε ένα παράθυρο, μπορεί να δείτε αντανακλάσεις τις ηλιόλουστες μέρες. Ωστόσο, η αντιθαμβωτική οθόνη αποδίδει καλά σε τυπικές ρυθμίσεις.

Μου είναι εύκολο να παρακολουθώ την τηλεόραση απευθείας ή από γωνία 20 έως 30 μοιρών.

Σε γωνία 40 μοιρών, τα χρώματα της τηλεόρασης αρχίζουν να ξεθωριάζουν. Η αντιθαμβωτική οθόνη είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό. η προβολή της τηλεόρασης κατά μέτωπο προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Έχω χρησιμοποιήσει άλλες τηλεοράσεις, που κοστίζουν πέντε έως έξι φορές περισσότερο, που δεν ταίριαζαν με την ποιότητα της τηλεόρασής μου Hisense.

Οι τηλεοράσεις Hisense έχουν διαφορετικούς τύπους θυρών

Το Hisense U7H έχει όλες τις επιλογές συνδεσιμότητας που χρειάζεστε για gaming.

Μου αρέσει που το Hisense U7H έχει δύο εισόδους HDMI 2.1 για παιχνίδια 4K στα 120Hz. Σημειώστε ότι μία από αυτές τις εισόδους είναι επίσης μια θύρα eARC. Εδώ είναι οι θύρες στο πίσω μέρος της τηλεόρασης:

  • 2x HDMI 2.1 (4K @ 120Hz, 1x HDMI ARC/eARC)
  • 2x HDMI 2.0 (4K @ 60Hz)
  • 1x USB 3.0
  • 1x USB 2.0
  • Σύνδεση RF (καλώδιο/κεραία)
  • Είσοδος Ethernet (LAN).
  • Ψηφιακή έξοδος ήχου (οπτική)
  • Σύνθετη είσοδος (με προσαρμογέα)
  • Υποδοχή ήχου 3,5 mm

Οι τηλεοράσεις Hisense έχουν πολύ δυνατά ηχεία

Η τηλεόραση είναι συμπαγής αλλά έχει εντυπωσιακά δυνατά ηχεία. Η τηλεόραση υποστηρίζει DTS Virtual:X , εξασφαλίζοντας καθαρό ήχο χωρίς παραμόρφωση. Συχνά προσαρμόζω τις ρυθμίσεις EQ της τηλεόρασης.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τα μπάσα στην τηλεόραση.

See also  Γιατί οι τηλεοράσεις Insignia είναι τόσο φθηνές; (Εξήγηση)

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη Σαφήνεια διαλόγου. Αυτό σας επιτρέπει να ρυθμίσετε με ακρίβεια τον ήχο για την προβολή σας. Πιστεύω ότι αυτή η τηλεόραση μπορεί να έχει έναν από τους πρώτους ενσωματωμένους ισοσταθμιστές.

Στις δοκιμές μου, το επίπεδο έντασης δεν έπρεπε ποτέ να ξεπεράσει το 20. Συχνά, το 15 ήταν αρκετό. Αυτή η τηλεόραση Hisense με εντυπωσιάζει με την ποιότητα του ήχου της. Εάν προτιμάτε εξωτερικό ήχο, η τηλεόραση προσφέρει υποστήριξη eARC.

Μπορείτε να συνδέσετε ένα AVR ή μια γραμμή ήχου. Βελτιώνει τον ήχο του παιχνιδιού.

Πρέπει να αγοράσετε μια τηλεόραση Hisense;

Είναι δύσκολο να βρείτε μια τηλεόραση κάτω των 600 $ που να έχει μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης, λειτουργία αυτόματης χαμηλής καθυστέρησης και εισόδους HDMI 2.1 για 4K gaming στα 120 Hz.

Στο εύρος τιμών του, δεν υπάρχει καλύτερη τηλεόραση gaming στην αγορά από την Hisense U7H.

Για τηλεοράσεις μεγέθους 55 ή 65 ιντσών, καμία από τις 400 έως 700 $ δεν προσφέρει τέτοια ευελιξία. Οι κορυφαίες δυνατότητες gaming του Hisense U7H το καθιστούν την κορυφαία επιλογή για παίκτες που προσέχουν τον προϋπολογισμό.

Scroll to Top