Είναι καλές και αξιόπιστες οι τηλεοράσεις Insignia; (Ειλικρινής κριτική)

Είναι καλές και αξιόπιστες οι τηλεοράσεις Insignia; Αυτό το άρθρο εμβαθύνει στις δυνατότητες, την απόδοση και την αξιοπιστία των τηλεοράσεων Insignia, εξετάζοντας τα πάντα, από την ποιότητα εικόνας και την απόδοση ήχου έως τις κριτικές χρηστών και τις εμπειρίες εξυπηρέτησης πελατών.

Μια επισκόπηση των τηλεοράσεων Insignia

Οι τηλεοράσεις Insignia έχουν 4 σειρές. Είναι η σειρά N10, η σειρά F20, η σειρά F30 και η σειρά F50 (κατάταξη από τη χαμηλότερη στην υψηλότερη τιμή). Καμία τηλεόραση Insignia δεν υπερβαίνει τα 1.000 $.

Η σειρά N10 είναι η πιο βασική σειρά. Αυτό το καθιστά το πιο προσιτό . Αυτή η σειρά δεν έχει έξυπνη υποστήριξη, επομένως δεν μπορείτε να κάνετε ροή Netflix ή Hulu με τη σειρά Insignia N10.

Οι περισσότερες τηλεοράσεις της σειράς N10 έχουν ανάλυση 720p. Ωστόσο, τα μοντέλα 40 ιντσών και 43 ιντσών έχουν ανάλυση 1080p.

Η σειρά F20 προσφέρει καλύτερες δυνατότητες από τη σειρά N10. Έχουν παρόμοια ποιότητα εικόνας, αλλά η σειρά F20 περιλαμβάνει έξυπνη λειτουργικότητα χάρη στο Fire TV OS της Amazon.

Η σειρά F30 είναι το αποκορύφωμα του Insignia κατά τη γνώμη μου. Είναι έξυπνες τηλεοράσεις και διαθέτουν οθόνες LED όπως οι προηγούμενες 2 σειρές, αλλά είναι επίσης ανάλυση 4K και υποστηρίζουν HDR10.

Η τηλεοπτική σειρά F50 Fire είναι η premium σειρά του Insignia. Αυτές οι έξυπνες τηλεοράσεις διαθέτουν οθόνες QLED μαζί με υποστήριξη 4K/60Hz, αλλά έχουν ανταγωνιστική τιμή σε σύγκριση με τις άλλες.

Είναι καλές οι τηλεοράσεις Insignia;

Με βάση τις προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και τις θετικές κριτικές, οι τηλεοράσεις Insignia είναι σταθερές. Αν έχετε προϋπολογισμό, οι τηλεοράσεις Insignia είναι εξαιρετικές επιλογές. Αλλά να έχετε κατά νου, χρησιμοποιούν το Amazon OS.

See also  Η τηλεόραση RCA συνεχίζει να λέει Εκτέλεση αυτόματης σάρωσης καναλιού (ΛΥΘΗΚΕ)

1. Οι τηλεοράσεις Insignia δεν έχουν την καλύτερη φωτεινότητα και αντίθεση

Όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας, οι τηλεοράσεις Insignia δεν είναι και οι καλύτερες.

Για παράδειγμα, οι πιο δημοφιλείς σειρές F20 και F30 έχουν μόνο εγγενή ρυθμό ανανέωσης 60 Hz και δεν διαθέτουν πλήρη συστοιχία με τοπικό οπίσθιο φωτισμό με χαμηλό φωτισμό. Οι τηλεοράσεις της σειράς F20 και F30 χρησιμοποιούν άμεσο φωτισμό.

Ορισμένες από τις τηλεοράσεις Insignia που έχω δοκιμάσει δεν έχουν την καλύτερη αντίθεση ή την υψηλότερη μέγιστη φωτεινότητα στο εύρος τιμών τους, αν και η χρωματική τους ακρίβεια είναι καλύτερη από την αναμενόμενη.

Ας το αναλύσουμε αυτό.

Εάν το σαλόνι σας έχει πολύ φυσικό φως, δεν προτείνω να χρησιμοποιήσετε μια τηλεόραση Insignia ως κύρια τηλεόραση εκεί.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους επίσης δεν προτείνω τις τηλεοράσεις Insignia για gaming .

2. Οι τηλεοράσεις Insignia είναι εξαιρετικές για ροή περιεχομένου βίντεο

Όλες οι τηλεοράσεις Insignia είναι έξυπνες τηλεοράσεις, εκτός από τη σειρά N10. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο και να διαθέτουν ενσωματωμένες τις περισσότερες σημαντικές υπηρεσίες ροής.

Η επιλογή των εφαρμογών είναι άφθονη, χάρη στην έξυπνη πλατφόρμα Fire TV της Amazon. Μου αρέσει που οι τηλεοράσεις Insignia χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Fire TV της Amazon, επομένως δεν χρειάζομαι ξεχωριστή συσκευή όπως ένα Fire TV Stick.

Εάν δεν είστε συνδρομητής του Amazon Prime, ωστόσο, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε τις τηλεοράσεις που βασίζονται σε άλλες έξυπνες πλατφόρμες, όπως οι τηλεοράσεις Roku ή οι τηλεοράσεις Google, για να αναφέρουμε μόνο μερικές.

Εκτός από τη σειρά N10, οι τηλεοράσεις Insignia περιλαμβάνουν όλες τις μεγάλες πλατφόρμες ροής. Εάν χρειάζεστε μια βασική τηλεόραση για εκπομπές, αυτές οι τηλεοράσεις είναι κατάλληλες.

See also  Είναι οι μικρότερες τηλεοράσεις καλύτερες για παιχνίδια; (Επεξήγηση για αρχάριους)

3. Η ποιότητα ήχου των τηλεοράσεων Insignia είναι αποδεκτή

Όσον αφορά την ποιότητα του ήχου, οι τηλεοράσεις Insignia είναι καλές και όχι εξαιρετικές.

Η σειρά F30 υποστηρίζει Dolby Audio αλλά όχι Dolby Atmos. Ωστόσο, ο ήχος του είναι ευρύτερος από τις τυπικές τηλεοράσεις 2 καναλιών.

Η ποιότητα του ήχου παρείχε μια εμπειρία σαν θέατρο στο σπίτι. Ωστόσο, σε ταινίες όπως το Avengers Endgame, ο ήχος surround μερικές φορές υπερίσχυε τους διαλόγους.

Μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα του ήχου αλλάζοντας τη λειτουργία ήχου. Προσωπικά μου αρέσει η λειτουργία “Enhanced Bass” που λειτουργεί καλύτερα τόσο για σκηνές διαλόγου όσο και για σκηνές δράσης.

Εάν αγοράσετε μια τηλεόραση Insignia, δεν είναι απαραίτητη η προσθήκη μιας γραμμής ήχου, επειδή ο ήχος της τηλεόρασης είναι πάνω από το μέσο όρο. Ωστόσο, μια μπάρα ήχου θα βελτίωνε περαιτέρω την ποιότητα του ήχου.

Είναι αξιόπιστες οι τηλεοράσεις Insignia;

Γενικά, οι τηλεοράσεις Insignia είναι αρκετά αξιόπιστες. Κατά μέσο όρο, οι τηλεοράσεις Insignia μπορούν να διαρκέσουν 5 χρόνια. Ωστόσο, υπήρξαν αναφορές ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Insignia δεν είναι η καλύτερη.

1. Το Insignia έλαβε πολλές κριτικές τεσσάρων αστέρων στο Best Buy

Δεδομένου ότι η Insignia είναι η εσωτερική μάρκα ηλεκτρονικών ειδών της Best Buy, αποφάσισα να εξετάσω όλες τις αναφερόμενες τηλεοράσεις Insignia στον ιστότοπο και να αναζητήσω ένα μοτίβο με κριτικές πελατών.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι οι τηλεοράσεις Insignia είναι αξιόπιστες. Υπάρχουν πολλές θετικές κριτικές για το Best Buy που κυμαίνονται μεταξύ 4 και 5 αστέρων. Σπάνια βλέπω τηλεόραση με ελαττωματικά χαρακτηριστικά.

Είναι αλήθεια ότι οι τηλεοράσεις Insignia δεν διαθέτουν τα πιο προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, αλλά όσον αφορά την αξιοπιστία, η μάρκα έχει κάνει καλή δουλειά για να διατηρήσει την ποιότητα των ηλεκτρονικών της.

See also  Πώς να σαρώσετε κανάλια στο Haier TV (Πλήρης οδηγός βίντεο)

2. Η Insignia έλαβε παράπονα σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών

Το Insignia έχει λάβει πολλές αρνητικές κριτικές όπως αναφέρει το Pissed Consumer . Η εξυπηρέτηση πελατών δεν ήταν η καλύτερη σύμφωνα με τους πελάτες του Insignia.

Ένας πελάτης ανέφερε προβλήματα με δύο από τις τηλεοράσεις Insignia της. Χρειάζονται περισσότερα από 5 λεπτά για να ενεργοποιηθούν, δεν ανταποκρίνονται στα χειριστήρια της έντασης του ήχου, δεν μπορούν να κάνουν κύλιση και απενεργοποιούνται τυχαία.

Προσθέτοντας στα προβλήματά της, ισχυρίστηκε επίσης ότι η εξυπηρέτηση πελατών του Insignia ήταν αγενής και δεν βοηθούσε.

«Αρνούνται να τιμήσουν την εγγύησή τους. (Μου είπαν) ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αφού είναι απλώς μια τηλεόραση 32 ιντσών… Υποθέτω ότι το μέγεθος έχει πραγματικά σημασία… Στη συνέχεια ζήτησα να μιλήσω με μια προϊσταμένη και εκείνη άφησε κυριολεκτικά το τηλέφωνο στην αγκαλιά της και άρχισε να λέει στον άντρα δίπλα της πόσο ενοχλήθηκα και κάθισε στην καρέκλα της και στριφογύριζε (έχετε ακούσει την καρέκλα που τρίζει) και σφυρίζοντας».

– Η Hillary από το Lewisville του Τέξας

Προσωπικά δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ ποτέ με την εξυπηρέτηση πελατών της Insignia, αλλά αν αυτές οι αναφορές είναι αληθινές, μπορεί να αντιμετωπίσετε κακή εξυπηρέτηση πελατών εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την τηλεόρασή σας.

Συνολικά, η αξιοπιστία της εξυπηρέτησης πελατών του Insignia αμφισβητείται στην καλύτερη περίπτωση.

Scroll to Top