Είναι καλές και αξιόπιστες οι τηλεοράσεις Element; (Ειλικρινής κριτική)

Οι τηλεοράσεις Element έχουν τραβήξει την προσοχή για το προσιτό εύρος τιμών τους, αλλά το πραγματικό ερώτημα έγκειται στην απόδοση και την αντοχή τους. Σε αυτό το άρθρο, εμβαθύνουμε στα δυνατά και αδύνατα σημεία των τηλεοράσεων Element, αξιολογώντας την ποιότητα της εικόνας, την αισθητική του σχεδιασμού και τη μακροζωία.

Μια Element TV που κάθεται πάνω από ένα ντουλάπι σαλονιού.

Είναι καλές οι τηλεοράσεις Element;

Γενικά, οι τηλεοράσεις Element είναι καλές λαμβάνοντας υπόψη την τιμή.

Η ποιότητα της εικόνας είναι εντάξει με καλή αναλογία αντίθεσης, αλλά έχει υψηλή καθυστέρηση εισόδου. Η τηλεόραση έχει βασικό σχεδιασμό και συνοδεύεται από απλό τηλεχειριστήριο.

Η ποιότητα εικόνας των τηλεοράσεων Element είναι μέτρια

Οι τηλεοράσεις Element προσφέρουν εικόνα 4K και υποστήριξη HDR.

Όσον αφορά την ποιότητα εικόνας, οι τηλεοράσεις Element είναι μέτριες στην καλύτερη περίπτωση, αν και πιστεύω ότι είναι αρκετά καλές για τους περισσότερους ανθρώπους που αναζητούν μια προσιτή τηλεόραση.

Ο λόγος αντίθεσης των τηλεοράσεων Element είναι εκπληκτικά καλός. Δίνει στην οθόνη τη δυνατότητα να εμφανίζει βαθύτερα μαύρα, βελτιώνοντας τη συνολική ποιότητα εικόνας κατά την παρακολούθηση περιεχομένου σε σκοτεινά δωμάτια.

Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, η αναλογία αντίθεσης είναι η αναλογία μεταξύ της φωτεινότητας του πιο φωτεινού λευκού και του πιο σκούρου μαύρου που μπορεί να παράγει μια τηλεόραση.

Η ποιότητα εικόνας των τηλεοράσεων Element υποβαθμίζεται όταν παρατηρείται από γωνία. Επίσης, η καθυστέρηση εισόδου είναι πολύ υψηλή για την προτίμησή μου.

Στη λειτουργία εικόνας “PC/Game”, η καθυστέρηση εισόδου παραμένει υψηλή. Επίσης, όταν εμφανίζετε είσοδο 4k @ 60Hz, θα παρατηρήσετε οπτικές δυσλειτουργίες. Επιπλέον, δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ακονίσματος.

Αυτό είναι καλό για περιστασιακά παιχνίδια, αλλά κάθε παιχνίδι που απαιτεί γρήγορες αντιδράσεις (όπως παιχνίδια σκοποβολής και παιχνίδια αγώνων) θα είναι πιο δύσκολο να παιχτεί σε μια τηλεόραση Element .

See also  Η τηλεόραση RCA συνεχίζει να λέει Εκτέλεση αυτόματης σάρωσης καναλιού (ΛΥΘΗΚΕ)

Οι τηλεοράσεις Element έχουν βασικό σχεδιασμό

Η τηλεόρασή μου Element Roku έχει απλό πλαστικό σχεδιασμό, αλλά έχει ελκυστική εμφάνιση. Όταν προβάλλεται από μπροστά, η οθόνη φαίνεται κομψή.

Το σταντ είναι αρκετά φαρδύ, γεγονός που το καθιστά πολύ σταθερό. Επιπλέον, η στεφάνη γύρω από την οθόνη έχει γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, όπως και τα περιλαμβανόμενα πλαστικά πόδια της βάσης.

Ο σχεδιασμός των τηλεοράσεων Element, με τα ξεχωριστά κουμπιά για κάθε λειτουργία, μου θυμίζει οθόνη υπολογιστή. Μπορείτε να βρείτε τα χειριστήρια κάτω από το μπροστινό μέρος της οθόνης, το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο.

Δεν πρόκειται να σας κάνει να πάτε “ουάου”, αλλά είναι αρκετά καλό για μια τηλεόραση που κοστίζει λιγότερο από 400 $.

Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί καλά

Το τηλεχειριστήριο είναι μικρό, συμπαγές και κάνει τη δουλειά.

Το τηλεχειριστήριο για το Element Amazon Fire TV έχει μερικά κουμπιά. Ωστόσο, συνοδεύεται από μια χρήσιμη λειτουργία φωνητικών εντολών Alexa για πλοήγηση στη διεπαφή.

Ο φωνητικός έλεγχος Alexa σάς επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών, να αναζητάτε περιεχόμενο και ακόμη και να βρίσκετε κοντινά εστιατόρια. Εάν αγοράσετε την τηλεόραση Element Roku, θα λάβετε το μικρό τηλεχειριστήριο Roku, γνωστό για τον συνδυασμό χρωμάτων μωβ σε μαύρο.

Μπορείτε να πλοηγηθείτε μεταξύ εφαρμογών και μενού χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο κατεύθυνσης, καθώς και ειδικά κουμπιά για άλλες λειτουργίες, όπως η αναπαραγωγή πολυμέσων και το άνοιγμα του μενού ρυθμίσεων.

Το τηλεχειριστήριο Roku διαθέτει επίσης κουμπιά για Netflix, Hulu, Vudu και Sling TV. Είναι υπέροχα, αλλά μακάρι το τηλεχειριστήριο να μου επέτρεπε να τα επαναπρογραμματίσω στα αγαπημένα μου κανάλια.

Είναι το Element TVS αξιόπιστο;

Οι τηλεοράσεις Element δεν είναι πολύ αξιόπιστες. Οι τηλεοράσεις τους διαρκούν περίπου 3 χρόνια κατά μέσο όρο. Η εξυπηρέτηση πελατών τους δεν είναι πολύ καλή.

See also  Πώς να σαρώσετε κανάλια τόσο σε παλαιότερες όσο και σε Android Philips TV

Οι τηλεοράσεις Element διαρκούν 2 έως 5 χρόνια

Πολλοί πελάτες λένε ότι οι τηλεοράσεις Element διαρκούν 2 έως 5 χρόνια. Παρακολουθείτε τηλεόραση για λίγες μόνο ώρες την εβδομάδα; Το Element TV σας μπορεί να διαρκέσει έως και 5 χρόνια.

Ορισμένες νέες τηλεοράσεις Element ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν πριν από 2 χρόνια. Όπως πολλές φθηνές μάρκες, οι τηλεοράσεις Element δεν διαρκούν δεκαετίες.

Ένας πελάτης εξέτασε το Element TV του για θέματα καταναλωτών. Το Element TV του είχε προβλήματα σε 1 χρόνο και 5 μήνες και χάλασε κατά 1 χρόνο και 6 μήνες.

Ένας πελάτης αγόρασε μια Element 70″ Roku Smart TV τον Ιούνιο του 2020. Μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου 2023, δεν είχε εικόνα ή ήχο, διήρκεσε σχεδόν 3 χρόνια.

Η εξυπηρέτηση πελατών της Element δεν είναι καλή

Το Better Business Bureau (BBB) ​​αναφέρει πολλές αρνητικές κριτικές για το Element Electronics.

Πολλοί άνθρωποι λένε ότι η εξυπηρέτηση πελατών τους δεν είναι καλή. Το Better Business Bureau δίνει στην Element Electronics μια επιχειρησιακή βαθμολογία A+ . Ωστόσο, η αξιολόγηση των πελατών τους είναι μόνο 1,21 στα 5 αστέρια.

Η Consumer Affairs δίνει καλύτερη βαθμολογία στην Element Electronics : 3,4 στα 5 από 417 κριτικές.

Εάν αγοράσετε μια τηλεόραση Element, καταχωρίστε την εντός 90 ημερών. Αν όχι, η 2ετής εγγύηση θα γίνει μόνο ένα έτος.

Μερικοί πελάτες είπαν ότι ακόμη και μετά την εγγραφή, η Element Electronics δεν τήρησε την εγγύηση.

«Αγόρασα τηλεόραση τον Νοέμβριο του 2021 με 2 χρόνια εγγύηση. Εγγεγραμμένη και επιβεβαιωμένη 2ετής εγγύηση. Η οθόνη της τηλεόρασης έσβησε μετά τις γραμμές και μετά μαύρη. Επικοινώνησε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μέσω email τον Μάρτιο του 2023, ολοκλήρωσε την ανεπιτυχή αντιμετώπιση προβλημάτων και 22 ημέρες αργότερα δεν υπάρχει ακόμη τηλεόραση και το τελευταίο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αυτούς λέει ότι δεν καλύπτεται από εγγύηση (έστειλα απόδειξη μέσω email και έχω αντίγραφο της εγγύησής τους) και έκλεισαν την υπόθεση. Είναι απαράδεκτη η εξυπηρέτηση πελατών και τώρα δεν μπορώ να καλέσω πίσω. Παραβίαση της σύμβασης εγγύησης. Ήθελα να αντικατασταθεί, αλλά τώρα θέλω πλήρη επιστροφή χρημάτων γιατί δεν θέλω να υποστηρίξω μια εταιρεία που αρνείται να τηρήσει τις εγγυήσεις.”

– Κάμερα από το Fort Myers, Florida

Ορισμένοι πελάτες λένε ότι η Element Electronics αποφεύγει να αναλάβει την ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα. Εάν μπορείτε, ξοδέψτε επιπλέον σε αξιόπιστες μάρκες τηλεοράσεων όπως η Samsung και η Sony ή απευθείας από τη Roku.

See also  Είναι οι τηλεοράσεις Hisense καλές για παιχνίδια; (Ειλικρινής κριτική)

Δεν αντιμετώπισα ποτέ προβλήματα με τις τηλεοράσεις Element μου, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσετε κακή εξυπηρέτηση πελατών από την Element Electronics.

Η εξυπηρέτηση πελατών της Element Electronics δεν είναι πολύ αξιόπιστη.

Τελική ετυμηγορία

Ενώ οι τηλεοράσεις Element απέχει πολύ από το να είναι τέλειες, προσφέρουν αποδεκτή ποιότητα εικόνας με καλή αναλογία αντίθεσης, βασική υποστήριξη HDR και σταθερή εμπειρία έξυπνης τηλεόρασης.

Ωστόσο, η καθυστέρηση εισόδου είναι αρκετά υψηλή. Αυτές οι τηλεοράσεις είναι καλές για παιδικό δωμάτιο ή για οποιοδήποτε μέρος όπου η κορυφαία ποιότητα εικόνας δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Θα πρότεινα το Element ως επωνυμία τηλεόρασης; Όχι, αλλά δεν θα έκρινα κάποιον που αγόρασε ένα, αν αυτό είναι που μπορεί να αντέξει οικονομικά.

Μπορείτε να βρείτε καλύτερες μάρκες στο ίδιο εύρος τιμών. Σκέφτομαι το TCL και το Insignia , αλλά θα επέλεγα πρώτα το TCL. Τελικά, είναι μια συσκευή που εμφανίζει εικόνες και παράγει ήχο.

Scroll to Top