Δεν συγχρονίζεται το Hulu Watch Party; (Βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων)

Βασική πρόταση: Για να διασφαλίσετε ότι το Hulu Watch Party συγχρονίζεται σωστά, βεβαιωθείτε ότι όλοι έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα Χωρίς διαφημίσεις. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε το Scener , μια δωρεάν υπηρεσία για τη φιλοξενία πάρτι ρολογιών Hulu.

Ένα tablet που δείχνει τη διεπαφή της πλατφόρμας ροής Hulu.

 

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Hulu Watch Party που δεν συγχρονίζεται; Δεν είσαι μόνος.

Η λειτουργία Watch Party του Hulu επιτρέπει στους θεατές να μεταδίδουν περιεχόμενο μαζί, αλλά μερικές φορές παρουσιάζονται σφάλματα συγχρονισμού. Σε αυτόν τον οδηγό, ας εξερευνήσουμε λύσεις για να εξασφαλίσουμε μια ομαλή εμπειρία ροής.

Ξεκινώντας ένα Hulu Watch Party (γρήγορη επισκόπηση)

Το Watch Party συγχρονίζει τις ροές σας, επιτρέποντας σε έως και οκτώ άτομα να παρακολουθήσουν το ίδιο βίντεο μαζί. Προσθέτει επίσης μια δυνατότητα ομαδικής συνομιλίας. Αυτό λειτουργεί ακόμα κι αν οι θεατές βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες.

 

Για να ξεκινήσετε ένα Hulu Watch Party, μεταβείτε στη διεύθυνση hulu.com και συνδεθείτε. Στη συνέχεια, βρείτε έναν τίτλο που θέλετε να παρακολουθήσετε μαζί. Στη συνέχεια, επιλέξτε το εικονίδιο WATCH PARTY και επιλέξτε START THE PARTY.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο της αλυσίδας για να αντιγράψετε τον σύνδεσμο και να προσκαλέσετε άλλους συνδρομητές να παρακολουθήσουν μαζί. Για να αποδεχτείτε μια πρόσκληση και να συμμετάσχετε σε ένα Watch Party, επικολλήστε τον σύνδεσμο πρόσκλησης απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μόλις εισαγάγετε τον σύνδεσμο, το Hulu στέλνει ένα μήνυμα καλωσορίσματος. Απλώς επιλέξτε ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ.

Το Hulu Watch Party είναι μόνο για χρήστες που είναι τουλάχιστον 18 ετών . Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη λειτουργία μόνο σε προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome, το Firefox, το Safari ή το Microsoft Edge για Windows 10.

Το Hulu Watch Party είναι περιορισμένο. Δεν έχουν όλες οι χιλιάδες ταινίες και εκπομπές αυτό το χαρακτηριστικό. Θα χρειαστεί να αναζητήσετε το εικονίδιο Watch Party.

See also  Η Hulu δεν σας αφήνει να συνδεθείτε; (Βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων)

Τι να κάνετε εάν το Hulu Watch Party δεν συγχρονίζεται

Το Hulu Watch Party είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Ωστόσο, έχει ελαττώματα, όπως ο μη σωστός συγχρονισμός. Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν το Hulu Watch Party δεν συγχρονίζεται σωστά.

Όλοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα Hulu No Ads

Για να αποφύγετε προβλήματα στο Hulu Watch Party, βεβαιωθείτε ότι όλα τα μέλη έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα Hulu (Χωρίς διαφημίσεις) . Ο κακός χρόνος και ο συγχρονισμός συμβαίνουν όταν προσκαλείτε διαφορετικούς τύπους συνδρομητών στο Hulu Watch Party. Το επίπεδο συνδρομής Hulu ενός χρήστη αλλάζει την εμπειρία προβολής.

Για παράδειγμα, εάν οποιοσδήποτε στο πάρτι παρακολούθησης συμμετέχει στο πρόγραμμα Hulu (Με διαφημίσεις) , το περιεχόμενο θα διακόπτεται περιοδικά για όλους όσο ο συγκεκριμένος χρήστης εμφανίζει διαφημίσεις.

Οι συνδρομητές με το πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις δεν θα βλέπουν διαφημίσεις, αλλά το περιεχόμενό τους παραμένει σε παύση. Ο μόνος τρόπος για να παρακολουθήσετε χωρίς διαφημίσεις ή παύση είναι όλοι στην ομάδα σας να είναι μέλη χωρίς διαφημίσεις.

Ωστόσο, το Hulu Watch Party συχνά δεν συγχρονίζεται καλά, ειδικά με μεικτούς τύπους συνδρομητών.

Ο φίλος μου και εγώ χρησιμοποιήσαμε το Watch Party. Τα βίντεό μας δεν ήταν συγχρονισμένα λόγω των διαφορετικών μας σχεδίων Hulu. Ακόμα κι αν δεν δω μια διαφήμιση, ο Hulu ενημερώνει τον φίλο μου ότι βλέπω μια και κάνει παύση του βίντεό του. Εάν ο φίλος μου δει μια διαφήμιση, το βίντεό μου δεν διακόπτεται.

Τα βίντεό μας είχαν πάντα διαφορά δέκα με δεκαπέντε δευτερόλεπτα μεταξύ τους. Είναι ένας εφιάλτης. Μόνο αφού εγγραφούμε στο ίδιο πρόγραμμα Hulu μπορούμε να παρακολουθήσουμε μαζί συγχρονισμένα.

Πατήστε το κουμπί «Κάντε κλικ για να καλύψετε τη διαφορά».

Εάν δεν συγχρονιστείτε με την ομάδα, το Hulu θα σας στείλει μια ειδοποίηση. Θα σας ζητήσει να κάνετε “Κάντε κλικ για να προλάβετε”, διασφαλίζοντας ότι βλέπετε το περιεχόμενο Hulu ταυτόχρονα με άλλους.

See also  Το Hulu εμφανίζει μαύρη οθόνη με ήχο; (Κάνε αυτά τα πράγματα)
Η διεπαφή Hulu Watch Party εμφανίζει το κουμπί "Κάντε κλικ για να καλύψετε τη διαφορά".

 

Η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι πιο αργή ή μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα συνδεσιμότητας. Εάν συμβεί αυτό, πατήστε το κουμπί για να επανέλθετε στο ρυθμό του ρολογιού σας.

Χρησιμοποιήστε το Scener αντί για το Hulu Watch Party

Δεν λέω ότι το Hulu Watch Party είναι κακό, αλλά πολλοί χρήστες έχουν προβλήματα με τη λειτουργικότητά του. Συχνά, απλώς δεν λειτουργεί σωστά.

Επομένως, αντί να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, χρησιμοποιήστε το Scener . Είναι μια δωρεάν υπηρεσία που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εκπομπές και ταινίες μαζί με άλλα άτομα από μεγάλες πλατφόρμες ροής σε συγχρονισμό.

Μου αρέσει το Scener για την απλότητά του, αλλά θα χρειαστείτε ακουστικά. Για να ξεκινήσετε ένα πάρτι ρολογιών Hulu, κάντε το εξής:

  • Πατήστε το εικονίδιο Scener στο πρόγραμμα περιήγησής σας.
  • Κάντε κλικ στο «Δημιουργία Θεάτρου» .
  • Επιλέξτε ιδιωτικό ή δημόσιο ζωντανό θέατρο.
  • Διαβάστε την προτροπή και κάντε κλικ στο Επόμενο .
  • Επιλέξτε Hulu από τη λίστα.
  • Συνδεθείτε εάν χρειάζεται.
  • Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Κοινή χρήση (εικονίδιο αλυσίδας).
  • Μετά την κοινοποίηση, θα δείτε τους συμμετέχοντες.
  • Διαλέξτε κάτι για να παρακολουθήσετε.

Νομίζω ότι η Scener απαιτεί το σχέδιο Hulu (Χωρίς διαφημίσεις). Ωστόσο, το βρίσκω πολύ καλύτερο από το Hulu Watch Party. Το Scener διατηρεί το πάρτι του ρολογιού ομαλό, κάτι που δεν συμβαίνει πάντα με το Hulu Watch Party.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε επεισόδια σειράς με την σειρά. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, πηγαίνετε στο μενού του Hulu και επιλέξτε μια άλλη εκπομπή. Το Scener προσφέρει επίσης μια δυνατότητα βιντεοκλήσης.

Δεν χρειάζεται να επανεκκινήσετε το πάρτι ρολογιού, καθιστώντας το ιδανικό για παρακολούθηση φαγητού. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ο συγχρονισμός βίντεο του Scener ενδέχεται να έχει μικρή καθυστέρηση.

See also  Η Hulu δεν σας αφήνει να συνδεθείτε; (Βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων)

Κάποιοι λένε ότι το Hulu Watch Party δεν αξίζει να το χρησιμοποιήσετε. Πολλοί πιστεύουν ότι το Scener είναι καλύτερη επιλογή.

Scroll to Top