Δεν λειτουργεί το Apple Music Replay; (Εδώ είναι η λύση)

Εν ολίγοις: Εάν το Apple Music Replay δεν λειτουργεί, μπορεί να χρειαστεί να παίξετε περισσότερη μουσική και να ακούσετε περισσότερα τραγούδια, ενώ βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση “Χρήση ιστορικού ακρόασης”.

Το Replay είναι η απάντηση της Apple Music στο Spotify Wrapped.

Το Apple Music Replay περιλαμβάνει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον αριθμό των διαφορετικών καλλιτεχνών που έχετε ακούσει, τα τραγούδια που έχετε ακούσει και έναν συνολικό αριθμό των λεπτών που αφιερώσατε ακούγοντας μουσική.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι το Apple Music Replay δεν λειτουργεί ή δεν φορτώνει σωστά. Σε αυτό το άρθρο, ας ρίξουμε μια ματιά σε διάφορους λόγους για τους οποίους η δυνατότητα δεν λειτουργεί.

Πρέπει να παίξετε περισσότερη μουσική

Εάν παρατηρήσετε ότι το Apple Music Replay δεν λειτουργεί ή δεν έχει ενημερωθεί για λίγο, ίσως χρειαστεί να παίξετε περισσότερη μουσική και να ακούσετε περισσότερα τραγούδια στην εφαρμογή Apple Music.

Σύμφωνα με την Apple , πρέπει να ακούτε αρκετή μουσική για να πληροίτε τις προϋποθέσεις. 

Αναζητήστε μια γραμμή προόδου στον ιστότοπο Replay για να δείτε πόση μουσική πρέπει να ακούσετε. Μόλις παίξετε αρκετή μουσική, θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι η επανάληψη είναι έτοιμη.

Στον ιστότοπο Replay, μπορείτε να μετρήσετε τα προσόντα με μια εξατομικευμένη γραμμή προόδου. Τόσο η καταλληλότητα για playlist όσο και για τις πληροφορίες γίνεται με το ίδιο όριο ακρόασης.

Η ρύθμιση “Χρήση ιστορικού ακρόασης” είναι ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ

Εάν είστε βέβαιοι ότι ακούγατε αρκετή μουσική αλλά το Apple Music Replay δεν λειτουργεί, μπορεί να είναι ότι η ρύθμιση “Χρήση ιστορικού ακρόασης” είναι ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ.

Για να βεβαιωθείτε ότι το Apple Music Replay φορτώνεται σωστά, βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο το “Use Listening History”. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο για όλες τις συσκευές σας.

See also  Χρειάζεστε Internet για Apple Music; (Εξήγηση)

Στο iPhone ή το iPad σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Μουσική και ενεργοποιήστε τη Χρήση ιστορικού ακρόασης.

Στον υπολογιστή σας Mac, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Music και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή Μουσική > Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην καρτέλα Γενικά . Επιλέξτε Χρήση ιστορικού ακρόασης και βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο .

Στη συσκευή σας Android, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Music. Στο επάνω μέρος της εφαρμογής Apple Music, πατήστε το κουμπί Περισσότερα . Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις και μετά ενεργοποιήστε τη Χρήση ιστορικού ακρόασης.

Η αλήθεια είναι ότι η απενεργοποίηση της λειτουργίας “Χρήση ιστορικού ακρόασης” θα απενεργοποιήσει ολόκληρη την εγγραφή του αριθμού αναπαραγωγής στην εφαρμογή Apple Music σε όλες τις συσκευές σας με το ίδιο Apple ID.

Αυτό σημαίνει ότι απενεργοποιώντας αυτήν τη ρύθμιση, δεν συλλέγετε πλέον τα δεδομένα (σε αυτήν τη συσκευή) που χρησιμοποιεί η Apple για να συμπληρώσει και να ενημερώσει λειτουργίες που βασίζονται στην αναπαραγωγή, όπως το Replay.

Επίσης, εάν έχετε απενεργοποιήσει τη λειτουργία “Χρήση ιστορικού ακρόασης” για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε τα στατιστικά σας για την επανάληψη, καθώς δεν έχετε μοιραστεί ποτέ τις πληροφορίες αναπαραγωγής σας εξαρχής.

Για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη, ακολουθούν τρεις περιπτώσεις κατά τις οποίες θα πρέπει να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία “Χρήση ιστορικού ακρόασης” στην εφαρμογή Apple Music.

Το Apple Music Replay δεν είναι τόσο λεπτομερές όσο το Spotify Wrapped

Αν παρατηρήσετε ότι τα στατιστικά σας Apple Music Replay δεν ενημερώνονται παρόλο που χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, αυτό οφείλεται στο ότι η εφαρμογή δεν είναι τόσο λεπτομερής όσο θα ήθελαν να πιστεύουν ορισμένοι.

See also  Η διεύθυνση URL της Apple Music δεν βρέθηκε και δεν υποστηρίζεται (ΕΠΙΛΥΘΗΚΕ)

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχετε φτάσει το ορόσημο των 10.000 λεπτών τον Φεβρουάριο. Το “Συνολικό ορόσημο λεπτών” δεν θα εμφανίσει μια νέα ημερομηνία μέχρι να φτάσετε στο επόμενο ορόσημο, το οποίο θα μπορούσε να είναι 20.000.

Μερικοί άνθρωποι προτείνουν ότι το επόμενο ορόσημο μετά από 10.000 λεπτά είναι 25.000. Και το επόμενο ορόσημο μετά από 25.000 λεπτά είναι 50.000 λεπτά, το οποίο δεν είναι αρκετά λεπτομερές.

Το Apple Music Replay είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει προβλήματα φόρτωσης

Ξέρω ότι απλώς επαναλαμβάνω το πρόβλημα, αλλά ήταν γνωστό ότι το Apple Music Replay δεν λειτουργεί και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν φορτώνει σωστά (το λογότυπο απλώς φορτώνει για πάντα).

Για κάποιο λόγο, το Apple Music δεν παρακολουθεί με ακρίβεια τα σωστά τραγούδια και στατιστικά στοιχεία για πολλούς χρήστες. Στην περίπτωσή μου, δείχνει τραγούδια που άκουσα την τελευταία εβδομάδα και όχι ολόκληρο το χρόνο.

Δείτε τι είχε να πει ένας χρήστης της Apple Music σχετικά με αυτό το ζήτημα:

«Έχω το ίδιο θέμα. Οι λίστες αναπαραγωγής μου μοιάζουν με τις ίδιες όπως στην αρχή της χρονιάς. Δεν έχει αλλάξει σχεδόν και οι μετρήσεις των παιχνιδιών είναι ανακριβείς».

– Sunnie, χρήστης Apple Music

Δυστυχώς, είναι ένα τεχνικό ζήτημα στη λειτουργία Apple Music Replay και έχει αναρτηθεί αρκετές φορές. Η λύση είναι να δοκιμάσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα Επανάληψης σε διαφορετική συσκευή.

Για παράδειγμα, ένας από τους φίλους μου είπε ότι το Apple Music Replay δεν θα λειτουργούσε για αυτήν στο πρόγραμμα περιήγησης Safari στο τηλέφωνό της, έτσι δοκίμασε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και λειτούργησε.

Στην περίπτωσή μου, το Apple Music Replay δεν φορτωνόταν στην κινητή συσκευή μου (iOS), οπότε προσπάθησα να αποκτήσω πρόσβαση στη σελίδα μου Replay στον φορητό υπολογιστή μου και φορτώθηκε αμέσως.

See also  Έλεγχος ήχου Apple Music: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ωστόσο, έπρεπε να καθαρίσω την προσωρινή μνήμη της Apple Music στο τηλέφωνό μου και στη συνέχεια συγχρονίστηκε με αυτό που είδα στο πρόγραμμα περιήγησης του φορητού υπολογιστή μου. Είναι κουραστική δουλειά, αλλά είναι αυτό που λειτούργησε για μένα μέχρι τώρα.

Στο τέλος της ημέρας, μην περιμένετε ότι το Apple Music Replay θα λειτουργήσει ομαλά, επειδή εξακολουθεί να είναι μια νέα λειτουργία. Ήταν επίσης απογοητευτικά σποραδικό για πολλούς ανθρώπους.

Ας ελπίσουμε ότι η Apple θα κάνει βελτιώσεις σύντομα.

Scroll to Top