Γιατί το Apple Music Blocking Curse Words; (Αναπαραγωγή Clean Songs)

Εν ολίγοις: Η Apple Music μπλοκάρει τις κατάρες επειδή μπορεί να ακούτε την “καθαρή έκδοση” ή να έχετε ενεργοποιήσει περιορισμούς (γονικούς ελέγχους) για τη μουσική στη συσκευή σας.

Μερικές φορές, θέλετε απλώς να ακούτε ακατάλληλα τραγούδια στο Apple Music χωρίς διακοπές. Δεν θέλετε να ακούγονται λέξεις κατάρας ή απλά να κοπούν.

Να γιατί η Apple Music μπλοκάρει τις κατάρες και παίζει μόνο καθαρά τραγούδια.

1. Παίζετε ή έχετε κατεβάσει την “καθαρή έκδοση”

Εάν έχετε παρατηρήσει ότι μπλοκάρονται οι κατάρες σε ορισμένα τραγούδια, πιθανότατα οφείλεται στο ότι παίζετε ή έχετε κατεβάσει την καθαρή έκδοση και όχι τη ρητή έκδοση του τραγουδιού.

Αυτός είναι επίσης ο λόγος που φαίνεται ότι η Apple Music παίζει μόνο καθαρά τραγούδια.

Η ρητή έκδοση ενός τραγουδιού έχει ένα “E” μετά τον τίτλο. Μερικές φορές η καθαρή έκδοση έχει αυτό στον τίτλο ή λένε “Radio Edit”. Δεν έχουν όλοι οι καλλιτέχνες και τις δύο εκδοχές.

Δεν υπάρχει τρόπος να επεξεργαστείτε τα κομμάτια για να αφαιρέσετε τις κατάρες από το τέλος του χρήστη. Επομένως, εάν τα τραγούδια που κατεβάσατε έχουν αφαιρεθεί τα cuss words, μπορεί να έχετε κατεβάσει την καθαρή έκδοση.

2. Οι περιορισμοί περιεχομένου έχουν ενεργοποιηθεί στη συσκευή σας

Εάν δεν μπορείτε να αναπαράγετε ακατάλληλα τραγούδια ή έχετε παρατηρήσει ότι μπλοκάρονται οι κατάρες στο Apple Music, ενδέχεται να έχετε ενεργοποιήσει περιορισμούς ( γονικούς ελέγχους ) για τη μουσική στη συσκευή σας.

Για να ακούσετε ακατάλληλα τραγούδια, απενεργοποιήστε τους περιορισμούς σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας:

 1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
 2. Πατήστε Χρόνος οθόνης.
 3. Πατήστε Περιορισμοί περιεχομένου και απορρήτου.
 4. Πατήστε Περιορισμοί περιεχομένου.
 5. Επιλέξτε Μουσική, Podcasts & Ειδήσεις.
 6. Επιλέξτε Ακατάλληλο αντί για Καθαρό.
See also  Το Apple Music "Made For You" είναι άδειο και δεν εμφανίζεται (ΛΥΘΗΚΕ)

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τους γονικούς ελέγχους στο Apple Music στον ιστό:

 1. Μεταβείτε στη διεύθυνση music.apple.com
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Ο λογαριασμός μου στην επάνω δεξιά γωνία.
 3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις.
 4. Μπορεί να σας ζητηθεί να συνδεθείτε με το Apple ID σας.
 5. Κάτω από τους Γονικούς ελέγχους, εισαγάγετε τον τετραψήφιο κωδικό πρόσβασής σας.
 6. Αλλαγή περιορισμών περιεχομένου.

Αφού επιλέξετε την επιλογή Ασαφής, μπορείτε τώρα να απολαμβάνετε την αναπαραγωγή μουσικής, μουσικών βίντεο, podcast, ειδήσεων και προπονήσεων που περιέχουν άσεμνο περιεχόμενο και κατάρες.

Εάν οι περιορισμοί είναι ήδη απενεργοποιημένοι σε όλες τις συσκευές σας, αλλά εξακολουθείτε να παρατηρείτε ότι το Apple Music παίζει μόνο καθαρά τραγούδια, ίσως χρειαστεί να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε ξανά τους περιορισμούς για τη μουσική.

3. Η ρύθμιση Dolby Atmos είναι ενεργοποιημένη

Εάν έχετε κατεβάσει τη ρητή έκδοση και οι περιορισμοί περιεχομένου έχουν απενεργοποιηθεί, αλλά το Apple Music εξακολουθεί να παίζει μόνο καθαρά τραγούδια, αυτό μπορεί να οφείλεται στο Dolby Atmos.

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις Apple Music και απενεργοποιήστε το Dolby Atmos. Η ρητή έκδοση θα παίζει τώρα. Το δεύτερο που απενεργοποίησα το Dolby Atmos, το τραγούδι ακούστηκε για άλλη μια φορά αυτές τις γλυκές, γλυκές βόμβες.

Για να απενεργοποιήσετε το Dolby Atmos στο iPhone ή το iPad σας:

 1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.
 2. Πατήστε Μουσική.
 3. Στην περιοχή Ήχος, πατήστε Dolby Atmos.
 4. Επιλέξτε Απενεργοποίηση. 

Για να απενεργοποιήσετε το Dolby Atmos στο Mac σας:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Music.
 2. Στη γραμμή μενού, επιλέξτε Μουσική > Προτιμήσεις ή Μουσική > Ρυθμίσεις.
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Αναπαραγωγή. 
 4. Επιλέξτε Off,

Αφού απενεργοποιήσετε το Dolby Atmos, ίσως χρειαστεί να διαγράψετε τα τοπικά ληφθέντα τραγούδια , επειδή η Apple δεν θα αντικαταστήσει αυτόματα τα αρχεία μουσικής Dolby Atmos.

See also  Χαμηλή και αθόρυβη ένταση ήχου της Apple Music; (Ελέγξτε αυτές τις ρυθμίσεις)

Μην ανησυχείτε, χρειάζεται να το κάνετε μόνο μία φορά. Αυτή η ρύθμιση Dolby Atmos ισχύει μόνο για τα τραγούδια που λήφθηκαν ή μεταδόθηκαν στη συνέχεια.

Η πιο εύκολη λύση είναι να διαγράψετε όλες τις τοπικές λήψεις (αυτό δεν αφαιρεί τραγούδια από τη βιβλιοθήκη σας). Στις ίδιες ρυθμίσεις μουσικής, αναζητήστε την επιλογή “Λήψη μουσικής”.

Πηγαίνετε εκεί, κάντε κλικ στην Επεξεργασία και πατήστε το κόκκινο σύμβολο μείον στην κορυφή για να διαγράψετε τα πάντα. Δεν συνιστώ να το κάνετε αυτό εκτός και αν έχετε αξιοπρεπές Wi-Fi, οπότε η επανάληψη λήψης είναι παιχνιδάκι.

Και σίγουρα μην το κάνετε αυτό εάν έχετε τραγούδια από εξωτερικές πηγές όπως τα CD. Σε αυτήν την περίπτωση, θα θέλατε απλώς να διαγράψετε μεμονωμένα τραγούδια που επηρεάζονται από το πρόβλημα.

4. Η χώρα σας δεν επιτρέπει κατάρες

Ανάλογα με τη χώρα ή την περιοχή σας, ενδέχεται να μπορείτε ή να μην μπορείτε να απενεργοποιήσετε πρόσθετους εθνικούς περιορισμούς. Ορισμένες χώρες απλά δεν επιτρέπουν τις κατάρες στο Apple Music.

Είναι εγγεγραμμένο το Apple ID σας σε αυστηρή χώρα; Σε ορισμένες χώρες με αρχικούς περιορισμούς σε άσεμνο περιεχόμενο, οι χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι μπορεί να απενεργοποιηθεί κάνοντας τα εξής:

Ανοίξτε ένα ακατάλληλο τραγούδι στην εφαρμογή iTunes Store και συμφωνήστε να επιτρέψετε ακατάλληλο περιεχόμενο. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να αναπαράγετε ένα ακατάλληλο τραγούδι στο Apple Music.

Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι σε ορισμένες άλλες χώρες, αυτό το “hack” δεν λειτουργεί καθόλου. Μπορεί επίσης να ήταν δυνατή η καταστρατήγηση στο παρελθόν, αλλά όχι πλέον.

Λάβετε λοιπόν υπόψη σας ότι εάν η χώρα σας έχει επιπλέον περιορισμούς, η Apple Music μπορεί να συνεχίσει να παίζει καθαρά τραγούδια και να αποκλείει τις κατάρες. Απλώς έτσι είναι.

See also  Το Apple Music Dolby Atmos δεν λειτουργεί και δεν εμφανίζεται; (Κάνε αυτά)
Scroll to Top