Έγινε μεγέθυνση της εικόνας Hulu; (Κάντε αυτά τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων)

Σημαντική συμβουλή: Στην τηλεόρασή σας, απενεργοποιήστε την επιλογή «Αυτόματη προσαρμογή ρυθμού ανανέωσης οθόνης». Αυτό εμποδίζει το Hulu να μεγεθύνει τυχαία. Επίσης, η ρύθμιση της οθόνης της τηλεόρασής σας στα 720p μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα μεγέθυνσης του Hulu.

Ένα μπερδεμένο άτομο που στέκεται μπροστά από μια οθόνη τηλεόρασης.

Η εικόνα στο Hulu μερικές φορές μεγεθύνεται τυχαία. Μόνο περίπου το ένα τέταρτο της εικόνας είναι ορατό, καλύπτοντας ολόκληρη την οθόνη. Ωστόσο, οι οθόνες του μενού Hulu εμφανίζονται σωστά.

Αυτό το άρθρο εμβαθύνει στον τρόπο επίλυσης του προβλήματος “μεγέθυνσης” της εικόνας Hulu για να ελπίζουμε ότι οι συνεδρίες παρακολούθησής σας άφθονης ώρας θα επιστρέψουν στη δόξα τους σε πλήρη οθόνη.

Επιστρέψτε στην προηγούμενη οθόνη και παρακολουθήστε ξανά

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η μεγέθυνση της εικόνας είναι ένα γνωστό ζήτημα στο Hulu. Πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με το Hulu κάνοντας μεγέθυνση και κόβοντας τυχαία το μεγαλύτερο μέρος της εικόνας στην τηλεόραση Roku.

Μπορείτε να σταματήσετε το “ζουμ” επιστρέφοντας στην προηγούμενη οθόνη και επιλέγοντας “παρακολούθηση ξανά”. Ωστόσο, αυτό σε κάνει να ξαναβλέπεις τις διαφημίσεις.

Στη συνέχεια, το Hulu κάνει ξανά ζουμ μετά από λίγα λεπτά.

Εναλλακτικά, μπορείτε να σταματήσετε την εκπομπή και να επιστρέψετε στην κύρια οθόνη του Hulu. Στη συνέχεια, παρακολουθήστε την εκπομπή στο τηλέφωνό σας για μερικά λεπτά πριν συνεχίσετε στην τηλεόραση.

Ακόμη και ο Hulu αναγνωρίζει αυτό το ζήτημα. Μιλούσα με κάποιον από το Hulu και μου είπε ότι ήταν ένα γνωστό ζήτημα και ότι ο Hulu εργάζεται επί του παρόντος για μια λύση.

Είμαι βέβαιος ότι δεν θέλετε να συνεχίσετε να πρέπει να βγαίνετε από την εκπομπή και μετά να επιστρέψετε και να συνεχίσετε, οπότε εδώ είναι μερικά από τα άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να λύσετε το πρόβλημα «ζουμ» της εικόνας Hulu.

See also  Το Hulu Live TV δεν λειτουργεί ή δεν εμφανίζεται; (Κάνε αυτά)

Απενεργοποιήστε την αυτόματη προσαρμογή του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης

Εάν παρακολουθείτε Hulu από μια τηλεόραση Roku, απενεργοποιήστε την επιλογή “Αυτόματη προσαρμογή ρυθμού ανανέωσης οθόνης” . Η συσκευή αναπαραγωγής Roku θα εξάγει περιεχόμενο στα 60 FPS. Αυτό θα λύσει το πρόβλημα με τη μεγέθυνση της εικόνας.

Πατήστε «Αρχική σελίδα» στο τηλεχειριστήριο Roku, κάντε κύλιση και επιλέξτε «Ρυθμίσεις». Μεταβείτε στο «Σύστημα» > «Σύνθετες ρυθμίσεις συστήματος» > «Σύνθετες ρυθμίσεις οθόνης» > «Αυτόματη προσαρμογή του ρυθμού ανανέωσης οθόνης».

μεταβαίνει στην εγγενή μορφή περιεχομένου από το Hulu. Αυτό συμβαίνει όταν ξεκινά η αναπαραγωγή.

Από την άλλη πλευρά, όταν επιλέγετε “Απενεργοποιημένο” , το πρόγραμμα αναπαραγωγής Roku θα εξάγει όλο το περιεχόμενο στα 60 FPS, το οποίο θα πρέπει να επαναφέρει το μεγεθυσμένο περιεχόμενο στο Hulu στην κανονική του κατάσταση.

Η εφαρμογή Hulu παλεύει με τις αλλαγές ρυθμού ανανέωσης. Αυτό το ζήτημα μπορεί να οδηγήσει σε προσωρινά σφάλματα HDCP, ειδικά όταν παρακολουθείτε σε ένα Roku 4K σε συνδυασμό με μια τηλεόραση 4K.

Αλλάξτε τον τύπο οθόνης σε 720p

Εάν χρησιμοποιείτε τηλεόραση Roku για να παρακολουθείτε Hulu και δεν έχετε λιγότερες λεπτομέρειες, ρυθμίστε την οθόνη σε 720p. Αυτό μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα μεγέθυνσης.

Πατήστε «Αρχική σελίδα» στο τηλεχειριστήριο Roku, κάντε κύλιση και επιλέξτε «Ρυθμίσεις» . Επιλέξτε «Τύπος οθόνης» και επιλέξτε «Τηλεόραση 720p» από τη λίστα με τους διαθέσιμους τύπους οθόνης.

See also  Η ιστοσελίδα Hulu δεν είναι διαθέσιμη στην τηλεόραση; (Κάνε αυτά τα πράγματα)

Ας ελπίσουμε ότι ο Hulu θα βρει μια λύση

Δεν έχω μια τέλεια λύση για το πρόβλημα “μεγέθυνσης” του Hulu. Το γεγονός είναι ότι είναι ένα κοινό θέμα στο Hulu. Ο κόσμος παραπονιέται για αυτό εδώ και λίγο καιρό, αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο, αλλά μόνο το Hulu μπορεί να το διορθώσει. Δείτε τι είχε να πει ένας πελάτης για αυτό το πρόβλημα Hulu:

«Το πρώτο θέμα ήταν οι διαφημίσεις που κόβονταν νωρίς, οι σκηνές τελειώνουν πολύ νωρίς. Αυτό διατάραξε τον ρυθμό της εκπομπής και συνεχίζεται εδώ και εβδομάδες. Τώρα, έχω ένα άλλο πρόβλημα με τη μεγέθυνση της οθόνης. Μετά από κάθε διαφήμιση, αναρωτιέμαι αν είναι πρόβλημα ή αν η οθόνη προορίζεται να φαίνεται έτσι.”

– Πελάτης Hulu

Είναι απογοητευτικό να επιστρέφεις στην προηγούμενη οθόνη. Όταν η εκπομπή επιστρέφει, γίνεται ξανά μεγέθυνση. Βγάζετε την εκπομπή και προσπαθείτε ξανά 5 φορές πριν φορτώσει σωστά.

Πιστεύω ότι το θέμα είναι με τον Hulu, όχι με τον Roku. Το έχω δει και στο Fire TV Stick και στην Apple TV. Είναι ενοχλητικό να βλέπεις μπάσκετ όταν ξαφνικά δεν μπορείς να δεις πια τη ζάντα.

Και μέχρι το Hulu να αντιμετωπίσει και να διορθώσει αυτό το σφάλμα, περιμένετε η εικόνα να μεγεθύνει τυχαία ενώ παρακολουθείτε περιεχόμενο στην τηλεόρασή σας.

Scroll to Top